Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dolly Parton is er nu ook als hemels parfum

Waar zou deze suikerspin nu eens naar ruiken? Dolly Parton (75) gaf ons de Dolly Parton Challenge. Ze verklapte haar geheim van 54 jaar gelukkig getrouwd zijn. Speelde een duet op haar indrukwekkende kunstnagels. En brengt deze zomer haar eigen parfum uit (ongelofelijk dat dat er nog niet was!) D...

Dolly Parton is er nu ook als hemels parfum

Waar zou deze suikerspin nu eens naar ruiken?

Dolly Parton (75) gaf ons de Dolly Parton Challenge. Ze verklapte haar geheim van 54 jaar gelukkig getrouwd zijn. Speelde een duet op haar indrukwekkende kunstnagels. En brengt deze zomer haar eigen parfum uit (ongelofelijk dat dat er nog niet was!)

De countrylegende heeft het Dolly Scent From Above gedoopt en is in zee gegaan met Edge Beauty, dat ook verantwoordelijk is voor Cher's Eau de Couture. "Mensen zeggen al jaren dat ik lekker ruik," zegt Dolly. "Maar ik heb altijd mijn eigen geur gemengd. Het is een mix van badolie, poeders en parfums waar ik om bekend sta en het is tijd die met je te delen. Ik hoop dat je ervan zult genieten."

De geurig is vrij licht en opent met fruit (mandarijn, peer, krenten) en gaat dan over in bloemen (jasmijn, lelietje-ter-dale, vanille-orchidee) en rolt uit met sandelhout, musk en amber. Er zijn inmiddels proefjes verkrijgbaar, maar die worden nog niet naar heel Europa verstuurd. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in