Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DOLCE & GABBANA: SOPHIA LOREN

Dolce & Gabbana: Dolce Rosa Excelsa In de reclamefilm voor het nieuwe parfum van Dolce & Gabbana, Dolce Rosa Excelsa schittert Sophia Loren samen met haar 5 zonen.De reclamefilm werd onder de regie van de Italiaanse topregisseur Giuseppe Tornatore gedraaid op muziek van Ennio Morricone (Once Upon...

DOLCE & GABBANA: SOPHIA LOREN

Dolce & Gabbana: Dolce Rosa Excelsa

Rosa Excelsa

In de reclamefilm voor het nieuwe parfum van Dolce & Gabbana, Dolce Rosa Excelsa schittert Sophia Loren samen met haar 5 zonen.

De reclamefilm werd onder de regie van de Italiaanse topregisseur Giuseppe Tornatore gedraaid op muziek van Ennio Morricone (Once Upon a Time in the West). Het nieuwe parfum heet 'Dolce Rosa Excelsa'.

De geur

Dolce Rosa Excelsa van Dolce&Gabbana weerspiegelt het krachtige, pure karakter van de veelzijdige roos en legt de nadruk op haar tere, verse bloemblaadjes.

De roos, de meest fascinerende van alle bloemen, staat al eeuwenlang symbool voor liefde, schoonheid en romantiek. Ze heeft een delicate en toch krachtige uitstraling en combineert onschuld met sensualiteit. Deze iconische, tijdloze en unieke bloem is een terugkerend motief in bijna alle modecollecties van Dolce&Gabbana en vormde de inspiratie voor dit parfum: Dolce Rosa Excelsa.

In aanvulling op de witte amaryllis, het unieke, kenmerkende ingrediënt van de Dolce-geuren, bevat het hart van Dolce Rosa Excelsa een heel bijzonder ingrediënt. Deze frisse bloemengeur opent met een uitbundige, zoete explosie van neroliblaadjes en papayabloemen. Deze noten vloeien over in een weelderig boeket van witte waterlelies en witte narcissen.

Het bijzondere hart van Dolce Rosa Excelsa straalt pure verleiding uit door twee delicate, zeldzame rozensoorten. Voor het eerst in de geschiedenis van de parfumerie is voor dit luxe parfum gebruik gemaakt van de Afrikaanse hondsroos. De puurheid en zachtheid van deze bloem geven de frisse bloemblaadjes een volle, rijke uitstraling. Het zeldzame akkoord wordt gecombineerd met de weelderige vrouwelijkheid van de Turkse rose absolute, een geliefd ingrediënt in de parfumwereld vanwege zijn intense geur. De donkerroze blaadjes van deze bloem zijn nu voor het eerst gecombineerd met de Afrikaanse hondsroos en dat resulteert in een brok pure sensualiteit en schoonheid. Voor de nodige balans wordt het bloemenhart gecontrasteerd met warme muskusnoten. Samen met accenten van cashmeran en sandelhout levert dit een sensuele basis op van lichte houtsoorten, aardetonen en pittige specerijen.

www.douglas.nl