Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de heerlijke nieuwe geuren van nu

Zeven spraakmakende nieuwe parfums voor dit najaar. Spicy pompoen mag dan de officieuze geur van de herfst zijn, het is niet echt een luchtje waar je mee kunt verleiden als je het in je hals dept. Daarom zeven nieuwe geuren, voor het geval je op zoek bent naar een nieuw parfum of dit najaar eens ...

Dít zijn de heerlijke nieuwe geuren van nu

Zeven spraakmakende nieuwe parfums voor dit najaar.

Spicy pompoen mag dan de officieuze geur van de herfst zijn, het is niet echt een luchtje waar je mee kunt verleiden als je het in je hals dept. Daarom zeven nieuwe geuren, voor het geval je op zoek bent naar een nieuw parfum of dit najaar eens wilt afwisselen.

Gucci

Mémoire d'une Odeur is aards, gender-neutraal (ooit noemden we dat androgyn, toch?) en ruikt naar kamille, jasmijn en vanille. Het behoort tot een nieuwe geurenfamilie: Mineraal-Aromatisch.

Proenza Schouler

Arizona Intense is op één na verrassendste geur onder de nieuwe lichting parfums en ruikt naar zonlicht, oranjebloesem en vanille met iets mineraals. Er is geen vleugje pompoen in te ontdekken, de fles is geïnspireerd op de rode natuur in de gelijknamige staat en op een of andere manier vangt dit parfum volmaakt het gevoel van een mooie herfst.

Lancôme

Idôle is fris (chypre), bloemrijk (jasmijn en roos) en verrassend genoeg gemaakt van duurzame ingrediënten door drie (!) vrouwelijke parfumeurs. Wat blijft hangen is een mix van bergamot en peer, het is een heel frisse, schone geur, die doet denken aan de ochtend na de eerste nachtvorst. 

Yves Saint Laurent

Byredo

Slow Dance is een beetje bloemig en rokerig, met viooltjes, geranium en hars. Mannelijk, vrouwelijk, bitter en zoet en heel sensueel. De geur is ook een beetje vintage, je kunt je voorstellen dat er langzaam op gedanst werd in 1919, in een ballroom.

Tom Ford

Métallic zoet en pittig tegelijk, denk aan roze peper, heliotroop en iets poederigs. Perfect voor de koele avonden van oktober en november (het voelt meer als een avondgeur dan als eentje voor overdag).

Maison Margiela

Replica Whispers in the Library is een schilderij van Hopper, een boek van John Irving en een knapperend haardvuur in een knusse kamer op een koude dag. Wonderlijk, maar bijzonder met peper, patchoeli, tonkabonen en ceder en de absolute winnaar van dit najaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in