Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zijn de favoriete parfums van Meghan Markle

Ze is vooral fan van bloemige geuren.

parfums meghan

De royals zijn niet vies van een spuitje parfum hier en daar. Sterker nog, Meghan Markle heeft een aantal favoriete geuren. Twee daarvan zijn ook gewoon in Nederland te verkrijgen.

Meerdere geuren

In een interview met The Daily Express in 2015 werd Meghan gevraagd wat haar favoriete parfum is. Ze vertelde toen dat ze zweerde bij twee geuren. “Ik krijg hier altijd zoveel complimenten over.” Het ging om ‘BLV II’ van Bvlgari en ‘Wild Bluebell’ van Jo Malone. “Beiden hebben een lichte bloemige geur. Voor overdag gebruik ik Wild Bluebell van Jo Malone en voor ’s avonds spuit ik wat BLV II van Bvlgari op.”

Bloemig

Meghan ruikt dus naar bloemen. Of, om preciezer te zijn: overdag naar bedauwde grasklokjes vermengd met lelietjes-van-dalen en egelantier met een vleugje dadelpruim, en ’s avonds naar amber, musk, steranijs en mandarijn. De hertogin is naar eigen zeggen een groot parfumliefhebster: “Ik ben gek op parfum. Als ik per ongeluk een keer de deur uit ga zonder parfum op, ga ik direct terug om het alsnog op te doen.”

Favoriet van Kate

Het schijnt dat niet alleen Meghan, maar ook schoonzus Kate Middleton fan is van het Britse merk Jo Malone. Kate geeft daarbij de voorkeur aan de geurkaarsen van het merk. Ze liet Jo Malone kaarsen in de geur Orange Blossom opsteken op haar bruiloft in 2011. De zaal van het Westminster Abbey rook de hele dag naar deze specifieke geur. Sindsdien wordt de geur door veel bruiden gebruikt op hun grote dag.

Ook is bekend welke geur Kate op haar bruiloft droeg. Clarence House heeft bevestigd dat ze ‘White Gardenia Petals’ van het merk Illumium op had die dag. Toen dit bevestigd werd, steeg het merk direct in populariteit. Tot op de dag van vandaag is de geur lastig te krijgen.

Beauty
  • Beau Monde
  • NL Beeld