Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit slaapmasker werkt ook tegen rimpels en we willen 'm

Dat is nog eens een schoonheidsslaapje!

Dr. Harris masker

Het is klinisch bewezen dat je beter en dieper slaapt met een slaapmasker over je ogen. Want hoe donkerder je omgeving, hoe beter. Maar wat nou als zo’n slaapmasker ook nog eens anti-rimpel werkt?

Dat is precies wat het Dr. Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask belooft en volgens veel beautyredacteuren en gebruikers ook doet. Het masker werkt met siliconen stippen aan de binnenkant die je helpen te ontspannen en dus minder te fronsen.

Het masker belooft je direct te helpen ontspannen (wat ook weer helpt bij een rustigere nacht), maar pakt ook rimpels en fijne lijntjes aan. Al na een kwartiertje gebruik zou je vijf uur lang minder fronsrimpels zien. Draagt je het masker de hele nacht, dan houdt het effect nog langer aan.

Dr. Harris

De knappe koppen achter het masker hebben er een patent op, vaak een goed teken dat ze écht iets goeds in huis hebben. En voor 69 euro is het een keer het proberen waard, want je doet er eeuwig mee en een slaapmasker (helemaal een van zijde) is sowieso geen verkeerde investering.

Slaap lekker!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Dr. Harris