Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit moet je zien: Elizabeth Taylor die zichzelf opmaakt!

Filmster Elizabeth Taylor bracht letterlijk elke seconde van haar leven door met er absoluut glamorous uit te zien. Dit betekent natuurlijk ook dat zij een expert was in het opdoffen van zichzelf. Oogschaduw, blenden en lijnen: in een paar tellen. De make-up artist van Kim Kardashian, Mario Dediv...

Dit moet je zien: Elizabeth Taylor die zichzelf opmaakt!

Filmster Elizabeth Taylor bracht letterlijk elke seconde van haar leven door met er absoluut glamorous uit te zien. Dit betekent natuurlijk ook dat zij een expert was in het opdoffen van zichzelf.

Oogschaduw, blenden en lijnen: in een paar tellen.

De make-up artist van Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, postte op Instagram een filmpje waar Taylor haar eigen make-up deed. Bijzonder aan dit filmpje is dat haar woeste look er al binnen een paar tellen geweldig uitzag. "Ze deed haar ogen in enkele seconden met een klein borsteltje", schreef Dedivanovic. "Oogschaduw, blend, en liner.”

Bekijk vooral haar kritische look nadat ze haar zonnebril op heeft gedaan. Beautyvloggers en make-up artisten van nu: maak aantekeningen, zo moet het!

Signature blue smokey eye

Een leuk feitje over Taylor’s signature blue smokey eye: volgens de legendarische make-up artist, chemicus, en Gállány beauty oprichter Ida Gal-Csiszár, was Taylor geobsedeerd met het witter laten lijken van haar ogen.

Dit is een geweldige truc om je ogen nog meer te laten opvallen. Je ogen lijken witter door een diepe indigo oogschaduw op te doen.

"Blauw is aan de andere kant van het kleurenwiel en balanceert met de rode accenten rondom je ogen", legt Gal-Csiszár uit. Bekijk hierboven de volledige video.

P.S. Wist je dat Nouveau sinds ook op Instagram te vinden is? Hier kun je een kijkje backstage nemen en je laten inspireren!