Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is volgens consumenten de beste oogverzorging van het jaar:

Geen beter voornemen dan om in 2018 extra goed voor jezelf te zorgen. Bijvoorbeeld door je ogen de aandacht te geven die ze verdienen. En met deze tip is het volhouden van je goede voornemen niet alleen reuze gemakkelijk, je ziet ook meteen resultaat! Goede voornemens zijn goed zolang je ze kunt ...

Dit is volgens consumenten de beste oogverzorging van het jaar:

Geen beter voornemen dan om in 2018 extra goed voor jezelf te zorgen. Bijvoorbeeld door je ogen de aandacht te geven die ze verdienen. En met deze tip is het volhouden van je goede voornemen niet alleen reuze gemakkelijk, je ziet ook meteen resultaat!

Goede voornemens zijn goed zolang je ze kunt waarmaken. Want als het om wat voor reden niet lukt, krijg je te maken met teleurstelling en frustratie. Daarom stelt Olaz je graag voor aan een goed voornemen dat je heel gemakkelijk kunt volhouden; en waardoor je ogen zichtbaar meer gaan stralen in 2018!

Omdat Olaz Eyes Ultimate oogcrème doet wat jij je voorneemt, is het een door consumenten gekozen product van het jaar 2018!

Voorkom een volkomen onnodige twintig jaar oudere uitstraling

Olaz noemt dit voornemen Het oog wil ook wat! En je maakt het waar door jouw ogen met Olaz Eyes alles te geven wat ze nodig hebben. Olaz Eyes is de nieuwe kijk op oogverzorging. Het voorkomt dat je - volkomen onnodig - net als 80 procent van alle vrouwen, een tot wel twintig jaar oudere uitstraling krijgt.

Olaz Eyes is heel gemakkelijk in het gebruik, en het is wetenschappelijk aangetoond dat het werkt. Niet door wallen, zwellingen, lijntjes en rimpels te maskeren... maar door die verouderingssignalen te bestrijden! En dat doe je met slechts twee producten.

Ultimate oogcrème (€ 24,90)

Olaz Eyes Ultimate oogcrème is een 3-in-1 multi-actie crème. Ultimate is speciaal ontwikkeld om onmiddellijk voor prachtige ageless ogen te zorgen, door het gericht aanpakken van donkere kringen, rimpeltjes en zwellingen. Door de krachtige combinatie van Niacinamide, Glycerine en Pepta-Peptides begint Olaz Eyes Ultimate oogcrème onmiddellijk met de aanpak van drie essentiële problemen: donkere kringen met Olaz' kleurcorrectie technologie; het verminderen van zwellingen tijdens het inmasseren, terwijl tegelijkertijd het huidoppervlak de lijntjes rond de ogen worden gladgestreken.

Oogserum (€ 24,90)

Olaz Eyes Verstevigend oogserum is specifiek ontwikkeld om wallen onder de ogen en om rimpeltjes rond de ogen te bestrijden. Deze multi-actie crème helpt bij het verstevigen van de verslapte huid door het gebruik van een hoge concentratie van Niacinamide (vitamine B3). De formule biedt ook ondersteuning bij het versterken van de huid’s natuurlijke weerstand, hetgeen de ontwikkeling van lijntjes en fijne rimpeltjes weer helpt tegengaan.

De formule van huidtextuur verbeterende petides en cafeïne versnelt de celvernieuwing van de opperhuid, verbetert het vasthouden van het juiste vochtniveau en vermindert het ontstaan van lijntjes en fijne rimpeltjes.