Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is het begin van je parfumgarderobe!

Leuk als cadeautje (ook voor jezelf!) Steeds hetzelfde parfum dragen, is niet meer van deze tijd. Je wilt kunnen variëren en een geur kiezen die past bij je stemming, het moment van de dag en de gelegenheid. Overdag naar je werk iets lichts, 's avonds wat rijker, precies zoals jij het wilt. De Ca...

Dít is het begin van je parfumgarderobe!

Leuk als cadeautje (ook voor jezelf!)

Steeds hetzelfde parfum dragen, is niet meer van deze tijd. Je wilt kunnen variëren en een geur kiezen die past bij je stemming, het moment van de dag en de gelegenheid. Overdag naar je werk iets lichts, 's avonds wat rijker, precies zoals jij het wilt.

De Carrousel Collectie van Otentic Perfumes maakt het je makkelijk. In de carrousel is ruimte voor vijf prachtige flacons van je keuze, die je makkelijk meeneemt in je tas of make-up etui. Je kiest de geuren zelf, in een van de winkels of online.

Je hebt keuze uit 73 parfums verdeeld over 8 geurstijlen, zoals citrus, ocean, green of powdery. Binnen elke stijl zijn er steeds verschillende variaties verkrijgbaar, zodat je heel precies op je voorkeuren kunt kiezen, want de ene bloemengeur is uiteraard de andere niet.

De Carrousel van Otentic Perfumes is een superleuk cadeau voor de feestdagen: zo kun je een complete set  geven, maar ook alleen de carrousel met een cadeaubon voor vijf geuren die de ander dan zelf kan uitkiezen voor op zijn of haar eigen toilettafel.

Met de Carrousel Collectie kun je makkelijk je favoriete geuren selecteren en eenvoudig wisselen als je aan iets nieuws toe bent. De flacons zijn mooi en bescheiden, je stopt ze zó bij je, om je halverwege de dag even op te frissen of je geur aan te passen van day-to-night. Zo kun je je eigen parfumgarderobe samenstellen, met voor ieder moment en ieder seizoen een passende geur.

Je favoriete Otentic-geuren kun je via een parfumontdekkingsreis onder begeleiding van echte parfumkenners vinden in de Otentic winkels in Amstelveen ↑ en Haarlem. Als je je lievelingsgeuren al kent, kun je ze ook online bestellen op Otentic Perfumes. Wie ga jij eens blij maken met een carrousel?

Foto's (c) Otentic Perfumes, iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in