Deze nieuwe crème wil je proberen

Deze nieuwe crème wil je proberen

Je wilt je huid natuurlijk goed voeden, maar meestal betekent dat wel dat je een vet en plakkerig gevoel op de koop toe moet nemen. Goed nieuws: dat kan lichter!

Olaz Whips. Het klinkt heerlijk luchtig, en dat is ook precies wat deze nieuwe lijn belooft. Drie crèmes die voeden, hydrateren, lijntjes en rimpels verminderen en zorgen voor een egale teint. Maar ook een matte en luchtige finish beloven. Een perfecte basis voor je make-up.ZwaargewichtZe noemen het binnen Olaz nu al de grootste innovatie van de laatste tien jaar, en we snappen wel waarom. De nieuwe Active Rush TechnologyTM zorgt ervoor dat de crèmes tot wel duizend (!) keer hun eigen gewicht kunnen opslaan aan hydratatie en actieve ingrediënten. Er komen drie varianten op de markt met voor elk wat wils: Regenerist, Regenerist met SPF 30 en Total Effects (allemaal 39,99 euro).Smeren maar

Deze nieuwe crème wil je proberen
Het is misschien een inkoppertje, maar een 40+-huid kan écht veel winnen met goede huidverzorging. De huid maakt van zichzelf minder collageen en elastine aan, en de cellen hebben meer moeite om uit zichzelf vocht vast te houden. Daarom raakt je huid sneller uitgedroogd, en heb je dus ook eerder behoefte aan een wat dikkere crème. Vind je dat niet fijn, dan heb je al snel pech. En dat wilden ze bij Olaz graag verhelpen.AlleskunnerOlaz Regenerist Whip vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, hydrateert en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.Olaz Total Effects Whip vermindert lijntjes en rimpels, voorkomt uitdroging, egaliseert de teint en de structuur van de huid, minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, hydrateert en verstevigt. En dat allemaal in een vederlicht, wegsmeltend jasje. Klinkt ons als een luchtig muziekje in de oren.