Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DEZE MAAND LANCÔME-AMBASSADEUR: JENNIFER DIETS

   Lancôme-ambassadeur van deze maand Deze maand is Jennifer Diets (54) Lancôme van de maand. Zij werkt voor KLM op Schiphol, in de Business Class Lounge. “Aangezien ik een representatieve functie heb, maak ik me elke dag op, zowel mijn ogen als mijn lippen en huid. Zodoende besteed ik elke dag ...

DEZE MAAND LANCÔME-AMBASSADEUR: JENNIFER DIETS

Deze maand is Jennifer Diets (54) Lancôme van de maand. Zij werkt voor KLM op Schiphol, in de Business Class Lounge. “Aangezien ik een representatieve functie heb, maak ik me elke dag op, zowel mijn ogen als mijn 
lippen en huid. Zodoende besteed ik elke dag veel aandacht aan het
reinigen van mijn gezicht, dat sla ik nooit over. Ik zal ook niet zo snel onbeschermd zonnen – ik zoek liever de schaduw op. Ik gebruik niet veel verschillende huidverzorgingsproducten. Voor ’s ochtends en ’s avonds gebruik ik al jaren dezelfde crème. Ik kan niet zonder een oogcrème om droogtelijntjes onder mijn ogen mooi glad te strijken.”

De wens van Jennifer

“De omgevingslucht is erg droog op Schiphol en ik merk dat mijn huid daar steeds meer op reageert. Ik bespeur op mijn wangen de eerste verschijnselen van couperose en hier en daar een pigmentvlekje en diepere rimpeltjes. Ik heb het idee dat ik mijn huidverzorgingsritueel wat meer moet uitbreiden om mijn huid soepel en zacht te houden.”

Het advies van Lancôme-huidexpert Sanne Vermeulen

Sanne Vermeulen

“Jennifer heeft een prachtige huid voor haar leeftijd maar gebruikt nog geen serum, terwijl haar huid daar wel behoefte aan heeft. Na de onmisbare basisstap van een paar druppels Génifique, een activerende formule die de ‘cellen’ wakkerschudt en de opname van de overige huidverzorging verbetert, zou zij eventueel nog een laagje serum kunnen aanbrengen, zoals Rénergie Reviva-Plasma. Ook voor de nacht is een speciale verzorging aan te raden om het natuurlijk herstel van de huid te ondersteunen. Het nieuwe product Visionnaire Gel-in-Oil heeft een unieke textuur: door middel van de specifieke applicatie met een spatel verandert de gel in een voedende olie.”

Beautyroutine op maat

Stap 1:

Reinig de huid met een verzachtende, voedende milk zoals Galatéis Confort – deze is speciaal voor een droge huid. Dep de huid na met de milde Tonique Confort  om de droge huid te kalmeren.

Stap 2:

Breng een paar druppels Génifique Youth Activating Concentrate aan zodat de huid goed voorbereid is voor de overige verzorging. Beste moment: zowel ’s ochtends als ‘s avonds.

Stap 3:

Voor een rijpere huid die zichtbaar meer voeding en versteviging vraagt, is Rénergie Multi-Lift Crème Légère, zowel de dag- als nachtverzorging, een aanrader.

Stap 4:

Klop een paar stipjes Rénergie Yeux Multi-Lift rondom de ogen, van binnen naar buiten om de doorbloeding te stimuleren.

Stap 5:

Teint Rénergie Lift is een verzorgende anti-aging foundation voor de rijpere huid. De textuur geeft een luchtige finish, maar kan naar wens opgebouwd worden voor meer dekking.