Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze 3 budgetmascara's wil je echt eens proberen

Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe budgettopper. Mascara's zijn er in alle soorten en maten, voor alle wensen en voor elk budget. Lastige is dat geen een mascara bij iedereen goed werkt of pakt. Dus een beetje uitproberen is vaak wel nodig. Laat je je door de prijs weerhouden van een nieuw...

Deze 3 budgetmascara's wil je echt eens proberen

Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe budgettopper.

Mascara's zijn er in alle soorten en maten, voor alle wensen en voor elk budget. Lastige is dat geen een mascara bij iedereen goed werkt of pakt. Dus een beetje uitproberen is vaak wel nodig.

Laat je je door de prijs weerhouden van een nieuwe test, dan tippen wij je deze drie toppers van onder de twintig euro. Stuk voor stuk gelauwerd en geliefd, en in Nederland bij de meeste drogisten en online makkelijk te verkrijgen.

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara

Nieuw in het aanbod van L'Oréal, waar ze sowieso al goed zijn in mascara's. Deze variant heeft een opgeklopte textuur die prachtig veel volume geeft zonder zwaar aan te voelen.

Rimmel Wonder’Extension Mascara

Een powerhouse als het gaat om klontvrije resultaten. Voor echte fladderwimpers, ook voor detailmensen.

Zara Cosmic Mascara

Een goede alles-in-één'er, want deze mascara lift, geeft volume én verlengt. En het is weer eens iets anders, een Zara-mascara.

Uitproberen maar!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in