• Beauty

Depuffen wordt zo wel heel erg leuk

Depuffen wordt zo wel heel erg leuk

Ga je gezicht te lijf met deze beauty's.

Vanochtend verfrommeld wakker geworden? No problem, want met deze beautytools heb je je gezicht zo weer in het gareel. En het zijn ware snoepjes op je kaptafel ook nog.

Van puffy ogen tot lymfeproblemen... je pakt ze tegenwoordig heel goed aan met de talloze tools die online beschikbaar zijn. Met microcurrent bijvoorbeeld. Met kou. Met druk. Een heerlijk ritueeltje dat je helpt alle spieren in je gezicht te ontspannen (ook lekker voor in de avonduren). En waarmee je er nét even wat frisser en gelifter uitziet.

Wij tippen deze beauty's.

De roller: Herbivore (circa 40 euro)

Depuffen wordt zo wel heel erg leuk

Een fijne gezichtsmassageroller die je heel goed in de koelkast kunt bewaren voor een extra verkoelende werking. Werkt ontstressend en verbetert de elasticiteit van de huid.

De Gua Sha: ESPA (circa 45 euro)

Depuffen wordt zo wel heel erg leuk

Een steen waarmee je je lymfeklieren een behandeling geeft, die je ook nog eens laten stralen én waarmee je minder puffy wordt én minder donker kringen krijgt. Win-win-win.

De microcurrent: NuFACE (circa 350 euro voor een speciale set)

Depuffen wordt zo wel heel erg leuk

Een investering, maar wel eentje waar je gezicht gegarandeerd blij van wordt. De NuFACE is geliefd onder de A-list en zorgt via stroomstootjes voor een stevigere, gladdere huid. Zo vecht je tegen rimpels en zie je al heel snel resultaat.

De vibra: Jillian Dempsey (circa 70 euro)

Depuffen wordt zo wel heel erg leuk

De leuke vrouw van Patrick 'McDreamy' Dempsey werkt al jaren als visagist en kwam met dit wonderapparaatje dat door middel van trillingen een massage aan je gezicht geeft die je huid verbetert en ook nog eens een liftende werking heeft. Ook ideaal om je favoriete serums mee te laten intrekken.

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in