Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Chanelgeur zit in een... stift

Luxe label neemt een gok met Chance. Chanel is druk bezig zichzelf opnieuw uit te vinden voor een jonge doelgroep die houdt van gemak en afwisseling. Om die reden zitten de variaties van de geur Chance nu in een soort stiften met snoepkleuren. Chance, Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre en Chan...

De nieuwe Chanelgeur zit in een... stift

Luxe label neemt een gok met Chance.

Chanel is druk bezig zichzelf opnieuw uit te vinden voor een jonge doelgroep die houdt van gemak en afwisseling. Om die reden zitten de variaties van de geur Chance nu in een soort stiften met snoepkleuren.

Chance, Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre en Chance Eau Vive krijgen bovendien gezelschap van een haarolie in de vorm van een spray. De haarolie is verrijkt met jojoba en ruikt naar Chance Eau de Tendre.

De stiften zien er een beetje uit als dikke eyeliners, dus wel even opletten als je nog niet helemaal wakker bent tijdens het opmaken.

Wel zijn ze lekker makkelijk mee te nemen in je tas, hier zie je dat ze echt het formaat van een forse pen hebben. En de handschoenen in de campagne? Ode aan Kaiser Karl, natuurlijk! 

Foto's (c) Chanel 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in