Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De beste anti-ageing handcrèmes om nu in te investeren

Van botox tot fillers, dagcrèmes en andere serums. Er zijn talloze trucjes om je leeftijd te doen ophemelen als het gaat om je gezicht. Zoals er ook over Madonna wordt gezegd: leeftijd zie je aan de handen. Zij dragen de last van het koude weer en worden gebruikt vanaf het moment dat we wakker wo...

De beste anti-ageing handcrèmes om nu in te investeren

De herfst is in volle gang, dus wij gaan weer terugvallen op de handcrème. Vergeet de klodderige geparfumeerde crèmes die de handen plakkerig of vettig doen aanvoelen. Deze dagen vragen om high-tech formules met luxe texturen. Hier hebben wij 5 producttips voor je op een rij:

1 - De beste handcrème voor lijnen en rimpels: Carita Genesis of Youth for Hands SPF15 (Carita, €71,-). Een crème vol met actieve ingrediënten die bescherming en verzorging bieden.

2 – De beste verwennerij voor jouw handen: Jo Malone London Geranium and Walnut Hand Cream (Jo Malone, €24,50). Een goede handcrème met een romige textuur en een heerlijke geur.

3 – De beste handbehandeling: Magic Stripes Hand Repairing Gloves (MAGICSTRIPES, €35,-). Deze exfoliërende handschoenen werken rustgevend en zijn uitermate effectief.

Huidverzorging expert Dr. Marko Lens adviseert om op zoek te gaan naar een handcrème die vitamine C, AHA (alpha hydroxy zuren) en niacinamide bevatten. “Deze ingrediënten stimuleren de afschilferen en verminderen de pigmentatie,” zegt hij. De Magic Stripes handschoenen maskers bevatten alle drie van de essentiële ingrediënten.

4 – De bestseller van de handcrèmes: Hand Chemistry Hand Cream (Hand Chemistry, €20,43). Hand Chemistry levert zijn belofte, namelijk jonger uitziende handen binnen een paar weken.

5 – Een finishing touch: Essie Nail Gel Couture Bubbles Only (Essie, €10,-). Een goede manicure en nagellak doen elke hand jonger lijken.

Nog een eenvoudige tip voor jouw ochtend routine om tekenen van veroudering te trotseren, vertelt door Leslie Harris, Skinceuticals directeur: “De huid op je handen is niet zo verschillend van je gezicht en moet daarom hetzelfde behandeld worden. Veeg daarom gezicht serum over de toppen van je handen elke ochtend, voordat je handcrème aanbrengt.”

Bewaren

Bewaren

Bewaren