Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dapper: deze bekende Nederlander deelt foto van zijn plastisch chirurgische ingreep

Het is stiekem nog een groot taboe: mannen die zich laten verfraaien door middel van een plastisch chirurgische ingreep. Maar het gebeurt heel vaak. En deze BN'er komt daar gewoon, met foto, voor uit.  Degene die het taboe doorbreekt, is radio 538-dj Barry Paf (37). Hij liet afgelopen week zijn w...

Dapper: deze bekende Nederlander deelt foto van zijn plastisch chirurgische ingreep

Het is stiekem nog een groot taboe: mannen die zich laten verfraaien door middel van een plastisch chirurgische ingreep. Maar het gebeurt heel vaak. En deze BN'er komt daar gewoon, met foto, voor uit. 

Degene die het taboe doorbreekt, is radio 538-dj Barry Paf (37). Hij liet afgelopen week zijn wallen operatief verwijderen en maakt daar geen geheim van.

Lees ook: Nouveau's grote plastische chirurgie enquête: alle opmerkelijke resultaten lees je hier

'Heel lang getwijfeld'

Barry deelde een foto (zie onder) van na de operatie op Instagram. Hij schrijft erbij: "Na heel lang getwijfeld te hebben, heb ik besloten mijn wallen weg te laten halen. Het was iets wat ik al heel lang wilde en me heel erg aan ergerde. Het was best een heftige ingreep, maar gelukkig heel goed gegaan."

 

Lieve vrienden, ik ben even een weekje thuis. Ik dacht, ik deel ook alles als het goed met me gaat, dus ook dit vond ik dat ik moest delen. Na heel lang getwijfeld te hebben heb ik besloten mijn wallen weg te laten halen. Het was iets wat ik al heel lang wilde en me heel erg aan ergerde. Het was best een heftige ingreep, maar gelukkig heel goed gegaan. Over een week kan ik jullie het resultaat laten zien! Het kan zijn dat er nu een discussie gaat ontploffen rondom plastische chirurgie. Ik promoot verder geen plastische chirurgie, maar ik vind dat als je iets voor jezelf doet en er al heel lang en goed over na hebt gedacht dat het voor sommige mensen een oplossing kan bieden. Voor nu blijf ik dus nog even lekker thuis bijkomen en word gelukkig goed verzorgd door mijn lieve vriendje Jordi. X Barry

Een bericht gedeeld door Barry Paf (@barrypaf) op

'Ik promoot het niet'

De dj meldt ook dat hij de komende week thuis blijft. "Over een week kan ik jullie het resultaat laten zien! Ik promoot verder geen plastische chirurgie, maar ik vind dat als je iets voor jezelf doet en er al heel lang en goed over na hebt gedacht, dat het voor sommige mensen een oplossing kan bieden." Daar zijn wij het roerend mee eens.

Bij Shownieuws legt Barry Paf uit hoe de operatie in zijn werk ging: