Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Courteney Cox spijt van 'verbouwen' gezicht: 'Fillers zijn geen vrienden'

Courteney Cox (53) vond ouder worden in het gezicht maar niks. "Weg met die rimpels, hupsakee gladstrijken die boel", dacht ze een aantal jaren terug. Nu de Friends-actrice ouder en wijzer is heeft ze echter spijt van al die ingrepen. "Ik zie rimpels niet langer als een probleem, het zijn lachlij...

Courteney Cox spijt van 'verbouwen' gezicht: 'Fillers zijn geen vrienden'

Courteney Cox (53) vond ouder worden in het gezicht maar niks. "Weg met die rimpels, hupsakee gladstrijken die boel", dacht ze een aantal jaren terug. Nu de Friends-actrice ouder en wijzer is heeft ze echter spijt van al die ingrepen.

"Ik zie rimpels niet langer als een probleem, het zijn lachlijntjes. Ik heb wel ontdekt dat fillers niet mijn vriendjes zijn", zo vertelt Courteney aan het Amerikaanse magazine New Beauty. "Leeftijd is maar een getal, ik zit nu beter in mijn vel dan ooit", aldus de actrice.

Injectienaalden

Maar dat was wel anders. Ouder worden in Hollywood is nu eenmaal niet gemakkelijk, vertelde de actrice al eerder in verschillende interviews. Daarom greep ze naar de injectienaald. Maar na een prikje hier en daar, wat fillers en de boel wat strakker trekken, kreeg ze uit haar reacties op haar 'nieuwe' uiterlijk. Ze zag er volgens verschillende vrienden niet meer natuurlijk uit. Na het zien van foto's van vroeger kwam ze ook totdat besef. 

Foto voor:

Foto na:

Weg met die fillers

Courteney: "Toen ik al die reacties kreeg, ging bij mij de knop om. Ik heb al mijn fillers laten oplossen en ik ben zo natuurlijk als ik kan zijn. Ik zit nu beter in mijn vel omdat ik nu ben wie ik ben. Alles gaat uiteindelijk hangen en daar heb ik heel veel moeite mee gehad, maar inmiddels denk ik daar heel anders over."

Bear Grylls

Het is niet de eerste keer dat de actrice openhartig praat over haar uiterlijk en onzekerheden. Tijdens een survivaltocht met  Bear Grylls werd ze heel emotioneel toen ze daar over sprak. Bekijk een fragment hieronder.