Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cosmo Touch-up

Een supersnelle - maar perfecte - styling van het haar; het touch-up-concept is wereldwijd een ware hit. Om dit succes te vieren breidt Cosmo Hairstyling het menu van de Cosmo Touch-up uit. Er is nu keuze uit 9 verschillende looks die elk in slechts 15 minuten wordt gecreëerd door een professione...

Cosmo Touch-up
Cosmo

Een supersnelle - maar perfecte - styling van het haar; het touch-up-concept is wereldwijd een ware hit. Om dit succes te vieren breidt Cosmo Hairstyling het menu van de Cosmo Touch-up uit. Er is nu keuze uit 9 verschillende looks die elk in slechts 15 minuten wordt gecreëerd door een professionele stylist in de salon. Voor iedere haarlengte, haartype én gelegenheid biedt Cosmo Hairstyling een passende coupe:

• TOMBOY TEASE: de perfecte mix van boyish en sexy. Resultaat is een korte coupe met veel volume en body.

• THE BARDOT: een volle paardenstaart geïnspireerd op het welbekende stijlicoon; The Bardot staat synoniem voor 'the perfect ponytail'. Een stijlvolle, volumineuze look met een messy touch.

• MESSY BUN: een 'rommelig' opgestoken look die zeer geschikt is voor naar kantoor, maar ook tijdens een feestje voor bewonderende blikken kan zorgen.

• CITY SLEEK: een sleek & city chic look. Smooth, pluisvrij haar waarmee je in stijl in de stad kunt rondparaderen.

• WONDERFUL WAVES: volume en zachte, volle krullen geven deze look een romantische touch. Speels, shiny en een tikje bohemian.

• FESTIVAL FISHTAIL: een festival in de planning of in een boho-mood? Dan is de Festival Fishtail de go-for. Een messy visgraatvlecht voor een festivalproof look in een handomdraai.

• PARISIAN TWIST: Parijse vrouwen staan bekend om hun stijl, allure en geweldige kapsels. Met deze Parisian Twist word je van een gevlochten updo voorzien waarmee je niet onderdoet aan de echte Parisiennes.

• UNIQUE UPDO: een klassiek, opgestoken kapsel met veel volume en een kleine twist.

• SILKY STRAIGHT: zijdezacht, pluisvrij haar met een onweerstaanbare glans; een classy, smooth kapsel dat voor iedere gelegenheid geschikt is.

De Touch-up kost € 15,-. Een afspraak is gemakkelijk online te boeken bij een van de salons.

Over Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling is ambitieus. Ze gelooft in de ambitie van mensen en dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten en tilt het kappersvak naar een hoger niveau, door te zorgen dat haar stylisten uitmuntend zijn in hun werk, de talenten te koesteren en continu te ontwikkelen. In Parijs, Londen en New York leeft er een haartraditie die voor Cosmo Hairstyling de standaard is. In deze wereldsteden beseft men dat je haar een cruciaal onderdeel uitmaakt van je 'everyday appearance’. De missie is dan ook om Nederland 'hair aware' te maken. Naast Wellness, Cut&Style en Coloring biedt Cosmo Hairstyling ook andere services aan die de klant helpt iedere dag te stralen, waaronder de Touch-up en Express. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en het bedrijf telt zo’n 70 salons door het hele land.

www.cosmohairstyling.com