Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cool beauty: deze producten houden je écht koel

Beautyredders voor tijdens hittegolven. Krijg je het al warm als je naar je beautyvooraad kijkt? Met deze vijf afkoelers smeer je gerust door. Graag zelfs. & Other Stories Fleur de Mimosa Een zomerse lijn lotions en sprays die je direct in zomerse sferen brengen met noten van rode bes en bergamot...

Cool beauty: deze producten houden je écht koel

Beautyredders voor tijdens hittegolven.

Krijg je het al warm als je naar je beautyvooraad kijkt? Met deze vijf afkoelers smeer je gerust door. Graag zelfs.

& Other Stories Fleur de Mimosa

Een zomerse lijn lotions en sprays die je direct in zomerse sferen brengen met noten van rode bes en bergamot en een musky basis. Zomer in een potje.

Alpha-H Absolute Eye Complex

Een heerlijk lichte oogcrème op basis van komkommer die je koel je bed uithaalt en er ook koel weer in laat rollen.

Weleda 24h Hydraterende Gezichtscrème

Geen dikke crèmes op warme dagen, maar deze 24 uur lang werkende lichte jongen op basis van kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera verfrist én werkt ook nog eens als goede after sun.

Mama Mio Lucky Legs Cooling Gel

Warme benen? Geen probleem voor deze botanische mix met Aloë Vera en Shea Butter. En menthol natuurlijk, voor de echte verkoeling. 100% natuurlijk en kalmerend en verkwikkend voor lijf en leden.

Aveda Cooling Oil Roller Ball

Een oppeppende olie met (daar is-ie weer) menthol, pepermunt en blauwe kamille. Je masseert 'm op je huis en verlicht zo je spieren. Op je slapen werkt-ie fijn tegen hoofdpijn. Een koel briesje op een hete dag.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in