Cindy Crawford zweert bij deze mascara (€ 10,99)

Cindy Crawford zweert bij deze mascara (€ 10,99)

Het 52-jarige model is altijd een grote voorstander geweest van een eenvoudige schoonheidsroutine zoals veel water drinken, regelmatig sporten en je huid goed beschermen tegen de zon. Toen ze gevraagd werd naar haar favoriete mascara, gaf ze een verrassend betaalbare tip.

Dat is niet alles wat ze doet - de beroemde moeder van Kaia Gerber onthulde tegen W magazine de producten die ervoor zorgen dat haar eruitziet alsof het nog steeds de jaren negentig zijn.

"Ik houd nooit goede schoonheidsgeheimen voor mezelf - ik vind het leuk om te delen wat voor mij werkt met andere vrouwen!" vertelde ze de Amerikaanse glossy.

Niet verrassend, ze gebruikt veel crèmes met SPF voor elke dag, wonend aan het strand van Malibu is dat een must. Niet alleen voor haar huid, maar ook voor haar haar.

Verrassend

Wat echter verrassend is, is dat het iconische model drogisterij-mascara gebruikt - Maybelline Lash Stiletto, waarvan zij denkt dat het het meest onderschatte product is. Je kunt 'm gewoon online kopen voor ongeveer € 11,00. Bedankt voor de tip, Cindy!

Cindy Crawford zweert bij deze mascara (€ 10,99)

Bron: E! online