Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beautytrend najaar 2018: Mooi mat, zo draag je dat

Mat regeert al een paar seizoenen de make-up look. Niet alleen voor lippen, maar ook voor huid en ogen is mat de perfecte finish. Mat staat goed als het om felle kleuren als koraalrood en fuchsia gaat, tinten die gespot zijn voor het komend winterseizoen. Onmisbaar voor 40+-vrouwen Wil je met moo...

Beautytrend najaar 2018: Mooi mat, zo draag je dat

Mat regeert al een paar seizoenen de make-up look. Niet alleen voor lippen, maar ook voor huid en ogen is mat de perfecte finish. Mat staat goed als het om felle kleuren als koraalrood en fuchsia gaat, tinten die gespot zijn voor het komend winterseizoen.

Onmisbaar voor 40+-vrouwen

Wil je met mooie, volle lippen voor de dag komen, breng dan vooraf een lipprimer aan, een onmisbaar product voor veertigplus-vrouwen. Het strijkt lijntjes glad, laat je lippen wat voller lijken en zorgt ervoor dat elke lipstick, langhoudend of niet, veel beter blijft zitten (o.a. bij MAC, Yves Rocher, L’Oréal Paris, Smashbox en HEMA Beauty).

Matte collecties

Chanel brengt voor komend herfst/winterseizoen een complete matte collectie met zowel lipproducten als oogschaduwpaletten; zelfs de verpakkingen zijn, uitzonderlijk voor Chanel, gematteerd.

Ook bij YSL Beauté, Sisley, Clarins, Lancôme, Shiseido en Estée Lauder vind je de mooiste tinten mat, die je lippen geen droge of doffe uitstraling geven, maar een satijnachtige gloed.

De 8 beautytrends van het najaar van 2018

Mooi mat is één van 8 beautytrends van 2018. welke er nog meer zijn en hoe je die draagt, lees je in de nieuwste Nouveau. 

Nu in de winkel!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in