Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beautytrend: 5 x licht, luchtig en transparant

Je huid mag gezien worden! Ooit was het zaak elke sproet, elk rimpeltje en elk litteken weg te camoufleren, maar tegenwoordig mag je huid gezien worden. Een beetje egaliseren, soit. Maar dichtplamuren, dat zie je niet meer zo vaak. En het aanbod in producten om je daar een handje bij te helpen, g...

Beautytrend: 5 x licht, luchtig en transparant

Je huid mag gezien worden!

Ooit was het zaak elke sproet, elk rimpeltje en elk litteken weg te camoufleren, maar tegenwoordig mag je huid gezien worden. Een beetje egaliseren, soit. Maar dichtplamuren, dat zie je niet meer zo vaak. En het aanbod in producten om je daar een handje bij te helpen, groeit dan ook steeds meer.

Hermès Plein Air

Goed voorbeeld daarvan is de nieuwe Hermès Plein Air lijn, twaalf tinten heel lichte crème, twee bijna transparante poeders en depvloeitjes (blotting papers).

Annayake

Heel fijn als je een gemengde tot vette huid hebt: Poudre Compact Transparant Poeder van Annayake. Heel licht, met onder andere salicylzuur dat de talgproductie reguleert, maar toch heel zacht. Het vermindert oneffenheden, zonder de huid helemaal af te dekken.

MAC

De go-to optie van professionals: M∙A∙C Studio Fix Perfecting poeder, een los poeder met een fijne transparante dekking. 

Pat McGrath Labs

Het fijne van de Sublime Perfection Foundation van Pat McGrath Labs is dat je zelf de transparantie kunt bepalen. Eén laagje is egaliserend, maar toch nog transparant en dat kun je opbouwen tot een medium dekking met een beetje glow.

Benefit

Terug van weggeweest: Dr. Feelgood van Benefit, een heel fijn transparant fixatiepoeder dat glimmen aanpakt en een beetje dekt, zonder het plamuureffect.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in