Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beauty voor gevorderden: Skins Atelier

Uniek beauty-event van het paradijs in nichemerken. Skins Cosmetics ken je als de allereerste winkel in Nederland waar uitsluitend niche merken werden verkocht, die hier eerder niet verkrijgbaar waren. Onontdekte schatten, dus, met in het buitenland een iconische status. Na bijna twintig jaar is ...

Beauty voor gevorderden: Skins Atelier

Uniek beauty-event van het paradijs in nichemerken.

Skins Cosmetics ken je als de allereerste winkel in Nederland waar uitsluitend niche merken werden verkocht, die hier eerder niet verkrijgbaar waren. Onontdekte schatten, dus, met in het buitenland een iconische status. Na bijna twintig jaar is het een gevestigde naam geworden waar je verfijnde beautymerken kunt vinden die zich echt onderscheiden.

Als uitbreiding van de service & sampling heeft op zondag 10 november in Hotel Arena de eerste editie van Skins Atelier plaats. Dit is een event waarbij je door middel van lectures, workshops en meer wordt ondergedompeld in de wereld van Skins. Hou je van bijzondere cosmetica en net-even-anders merken, dan kun je hier je hart ophalen.  

Uitgenodigd zijn vertegenwoordigers en oprichters van typische Skins-merken als Creed (dit is Erwin Creed)...

...Susanne Kaufmann...

...en Kjaer Weis. Tijdens Skins Atelier kun je ook nog vermaken op de Beauty Playground waar je onder meer een föhnbar van Rahua vindt. Tussen de activiteiten door kom je bij tijdens een compleet verzorgde lunch.

Kaarten voor Skins Atelier kosten 90 euro (vol = vol). Met een kaartje heb je toegang tot een selectie activiteiten, een compleet verzorgde lunch én ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag: een tas vol Skins cadeaus t.w.v. tenminste 100 euro.

Foto's (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in