Angela Groothuizen (58) is een slanke den in The Voice Senior

Door Martine Schut
Angela Groothuizen (58) is een slanke den in The Voice Senior

Het is geen geheim dat Angela Groothuizen al jarenlang worstelt met haar gewicht. Ze is ook al tijden bezig om die overtollige kilo's eraf te krijgen. En dat is nu meer dan gelukt. 

We zagen haar in The Voice Senior en waren sprakeloos.

Een veertiger

Wat ziet Angela er geweldig uit. Ook de kijkers zijn lyrisch over de nieuwe look van Angela. 'Wow, Angela ziet er echt extreem goed uit.'

En: 'Mijn dochter roept ineens: 'Mam, Angela lijkt net zo oud als jij nu.' Ik weet niet hoe ik dat op moet vatten. Maar ik ben veertig en hoop er op haar leeftijd ook zo goed uit te zien', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Geheim

Haar geheim? Heel simpel: gezond eten en veel sporten. Een dieet werkte niet voor de presentatrice, dus heeft ze een andere manier gevonden.

Zwemmen en yoga

'Weight Watchers heeft me geleerd betere, gezondere keuzes te maken. Ik ben nu door dr. Claudia van der Lugt van Alizonne eindelijk op gewicht. Ze houdt mijn schildklier en krankzinnig lage metabolisme in de gaten', zei ze in een interview met Isa & Medina.

En qua sporten: krachttraining, zwemmen en yoga zijn haar 'beste sportvrienden'. 

Hoe dan ook, ze ziet er geweldig uit en de complimenten zijn meer dan verdiend. Zien? Elke vrijdagavond zie je Angela als jurylid in The Voice Senior op RTL4 om 20:30.

Bron: Isa & Medina/Instagram/Twitter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in