Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Anbos start stralende campagne

Soms wilt u iemand eens in het zonnetje zetten. Uw beste vriendin bijvoorbeeld, omdat ze altijd voor u klaarstaat. Of wat dacht u van de buurman, die altijd weer voor uw planten zorgt tijdens de vakantie. ANBOS, de brancheorganisatie schoonheidsverzorging, laat deze bijzondere mensen stralen met ...

Anbos start stralende campagne

Soms wilt u iemand eens in het zonnetje zetten. Uw beste vriendin bijvoorbeeld, omdat ze altijd voor u klaarstaat. Of wat dacht u van de buurman, die altijd weer voor uw planten zorgt tijdens de vakantie. ANBOS, de brancheorganisatie schoonheidsverzorging, laat deze bijzondere mensen stralen met haar consumentencampagne “Tijd om te stralen”.

Via www.anbostijdomtestralen.nl kunnen bezoekers zeven weken lang een digitale fotokaart maken met een speciale boodschap. Vervolgens zorgt ANBOS er dan voor dat deze persoonlijke kaart bij de ontvanger terechtkomt. Verzender én ontvanger maken door deelname automatisch kans op een gratis beautybehandeling voor twee personen. Elke week wordt er een prijs weggegeven. De actie is deze week begonnen en duurt tot en met 13 november.

Vier de schoonheid

Maar, na 13 november is campagne nog niet afgelopen. Eerst staat ANBOS op het Margriet Winterfestival van 18 tot en met 24 november. Op 24 november is de feestelijke afsluiting met de Nationale Dag van de Schoonheid. Zij gaan die dag het land in om voorbijgangers op Utrecht CS te verrassen met een ontspannende of juist energiegevende behandeling bij de mobiele ‘Tijd om te stralen’-stand. Op deze dag openen schoonheidsspecialisten uit het hele land hun deuren met een speciale aanbieding. Ruim 400 salons bezorgen bezoekers een stralende dag door twee personen voor de prijs van één te behandelen.

Over ANBOS

ANBOS is representatief voor de bedrijven in de schoonheidsverzorging en telt 5000 aangesloten schoonheidsspecialisten. Of het nu gaat om een gezichts- of lichaamsbehandeling, huidproblemen of gewoon om heerlijk te ontspannen: bij de ANBOS schoonheidsspecialist bent u in vertrouwde handen. Tijd om te stralen!