Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

7 nieuwe parfums om je mee in een wolkje lente te hullen

Aan het begin van een nieuw seizoen vliegen de nieuwe parfums je om de oren. Een geurige selectie!

Formosa

Aan het begin van een nieuw seizoen vliegen de nieuwe geuren je om de oren. We laten de gemakzuchtige flankers (net iets andere versies van al bestaande geuren) even voor wat ze zijn en checken de nieuwkomers.

Hermès Un Jardin à Cythère

Hermès Un Jardin à Cythère

Voor dit zevende parfum in de tuinencollectie van Hermès zocht Christine Nagel naar de geuren van haar allereerste reis naar het eiland Kythira in de Peloponnesos. De geur is niet al te zoet, denk aan grassen, olijfhout en zon.

Formosa

Formosa

Shining Sung noemde haar eerste parfum naar de oude naam van haar geboorteland Taiwan. Het is een mooie, zoete oriëntaalse geur met roos, jasmijn en lelie, die uitrolt in musk en amber.

3 x Mon Bourjois

Bourjois Parfums

Bourjois ken je van de make-up, het label gaat een stapje verder met haar eerste geuren: Mon Bourjois La Fantastique is bloemig met jasmijn, roos, peer en musk. La Formidable is een moderne chypre met fruit, bergamot en patchoeli. En La Magnétique is een vrolijke mix van mandarijn, roos, jasmijn en amber.

Penhaligon Highgrove Bouquet

Penhaligon Highgrove Bouquet

Hoe posh wil je het hebben? Geïnspireerd op de – toegegeven – schitterende tuin van Highgrove, het buitenverblijf van koning Charles: aards, zonnig, gras, mimosa, honing, bloesems. Beetje heftig in het begin, prettiger na een uurtje dragen.

Indigo Tanzanite

Indigo Tanzanite

Voor de liefhebbers van een beetje zwoel: Armani/Privé koos voor patchoeli, patchoeli en nog wat patchoeli, met een vleugje kersen, amandel en pure chocolade  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Formosa