Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5x ultieme dorstlessers voor je huid

Dit wisselvallige weer is funest voor je huid. Je zult het de afgelopen weken vást gemerkt hebben: het weer is wisselvallig, en je huid weet daar ook niet helemaal raad mee. Zelfs tijdens de mooiere weken van maart was de lucht erg droog. Net als je huid waarschijnlijk. Die kan, helemaal nu de wa...

5x ultieme dorstlessers voor je huid

Dit wisselvallige weer is funest voor je huid.

Je zult het de afgelopen weken vást gemerkt hebben: het weer is wisselvallig, en je huid weet daar ook niet helemaal raad mee. Zelfs tijdens de mooiere weken van maart was de lucht erg droog. Net als je huid waarschijnlijk.

Die kan, helemaal nu de warmere maanden eraan komen, dus wel een extra vochtboost gebruiken. Met deze vijf zwaargewichten smeer je je in no time naar je meest gehydrateerde huidje ooit.

Clay & Glow Brightening & Protecting Vitamine C Serum (30 ml voor 36,95 euro)

Dit serum is niet alleen een bom vol hyaluronzuur, hij doet nog veel meer voor je huid, zoals beschermen, zuiveren en boosten. En hij ruikt echt historisch lekker, dus je kijkt er gewoon naar uit dat je weer mag smeren. Dat het dan ook nog een Nederlands merk is (lees hier ons interview met de oprichters), is een extra bonus.

Dermalogica Circular Hydration Serum (30 ml voor 64 euro)

Meer dan tien uur hydratatie met één keer smeren. Dit serum helpt het vochtgehalte in je huid op peil te brengen en beschermt tegen verdere uitdroging. Longlasting, want Dermalogica maakt alleen het allerbeste.

The INKEY List Hyaluronic Acid Serum (30 ml voor 7,95 euro)

Een budgettopper van de bovenste plank (net als deze van hetzelfde merk) die echt uitstekend zijn werk doet. De toevoeging van 2% zuivere HA penetreert de verschillende lagen van de huid extra goed. Voor een fijne glow.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly (125 ml voor 53 euro)

Niets zo lekker op een droge huid dan een gel, en de hydraterende jelly van Clinique voelt echt als een opfrisser. Hydraterend en tegelijkertijd beschermend tegen vervuiling van buitenaf. O, en zo'n grote verpakking is natuurlijk ook heerlijk voor het gulle smeer-gevoel.

Paula's Choice Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème (50 ml voor 38 euro)

Minder dof, dat klinkt ons na een winter als muziek in de oren. De producten van Paula's Choice zijn altijd goed, en de textuur van deze crème (geklopt) smeer ook nog eens heerlijk.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in