Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 winterse nagellakkleuren die ons allemaal staan

Geen zin in wéér kerstrood? Laat je inspireren met deze klassiekers voor alle leeftijden en alle stijlen.

winternagellak

Het is de perfecte manier om je look wat meer allure te geven. Met een nagellak dus. Maar als je eenmaal je kleur hebt gevonden, stap je er niet zo heel snel meer van af. Wil je in deze donkere maanden eens heel iets anders, probeer dan een van deze vijf ultieme diepe tinten.

1 – Dieprood

En dan bedoelen we ook écht dieprood. Altijd in de mode, altijd verkrijgbaar en weer net even anders dan standaard va-va-voom rode nagels. Shop bijvoorbeeld Chanel Le Vernis in de kleur Désir of Essie’s Wicked.

2 – Gitzwart

De Little Black Dress onder de winternagellakjes, want past bij elke huidskleur en is altijd chic. Zorg wel voor een goede topcoat, want zwarte lak is alleen mooi in echte hoogglans. Toppers zijn OPI’s Black Onyx en Gucci’s Crystal Black.

3 – Chocoladebruin

Cacaobruin is lekker rijk van kleur en heerlijk neutraal. En nog klassiek ook, wat wil je nog meer? Kan met een glittertje of zonder. Kijk eens naar de Brun Bistre van Hermès en Essie’s Sleigh It.

4 – Evergreen

Groen als een donker bos, ook het liefst goed glanzend gedragen. Pas op dat je niet doorslaat naar kerstboomgroen. Kies bijvoorbeeld voor de Néonail Lady Green of Pining for You van Orly.

5 – Midnight blue

Iets romantischer dan zwart, maar wel lekker intens. Blauw en kou gaan natuurlijk hand in hand, maar ga vooral voor iets met een warmere ondertoon om het iets minder onderkoeld te maken. Essies Carols and Caviar is een hele mooie, net als Rimmels Moonlight Magic.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Orly/OPI/Hermès