Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 Opmerkelijke beautysecrets van de sterren (die je zelf ook makkelijk kan toepassen)

De meeste gezondheidstips kennen we nu wel: niet te veel in de zon, veel water drinken, weinig alcohol en niet roken. De Britse website Stylist achterhaalde echter nog meer schoonheidsgeheimen van 'celebrity icons'. Nouveau pikt de meest opvallende er voor je uit.   Kate: Koud water met komkommer...

5 Opmerkelijke beautysecrets van de sterren (die je zelf ook makkelijk kan toepassen)

De meeste gezondheidstips kennen we nu wel: niet te veel in de zon, veel water drinken, weinig alcohol en niet roken. De Britse website Stylist achterhaalde echter nog meer schoonheidsgeheimen van 'celebrity icons'. Nouveau pikt de meest opvallende er voor je uit.

Kate: Koud water met komkommer

Als Kate Moss wakker wordt met een 'puffy' gezicht (wij kunnen ons er maar moeilijk iets bij voorstellen, maar Kate is ook maar een mens) vult ze de wasbak met koud water, ijs en schijfjes komkommer. Nadat ze haar gezicht daarin onderdompelt, voelt haar huid meteen strakker en steviger aan.

Scarlett: Appelcider-azijn

Scarlett Johannson gebruikt Appelcider-azijn als haar huid onrustig is. Volgens haar werkt het helend. Het stinkt alleen wel een beetje, dus liever gebruik je het als je een avondje alleen bent.

Salma: Was je gezicht NIET