Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 beroemde 40+'ers geven hun beautytips voor elke dag

Als je uiterlijk zo belangrijk is voor je werk als bij deze actrices, dan zorg je er natuurlijk goed voor. Deze vijf veertigplussers houden er verrassend makkelijke beauty-regimes op na. Opvallend: Ze zijn allemaal heel consequent. Elke dag, moe of niet. 1. Kate Winslet (42) "Ik verwijder altijd ...

5 beroemde 40+'ers geven hun beautytips voor elke dag

Als je uiterlijk zo belangrijk is voor je werk als bij deze actrices, dan zorg je er natuurlijk goed voor. Deze vijf veertigplussers houden er verrassend makkelijke beauty-regimes op na. Opvallend: Ze zijn allemaal heel consequent. Elke dag, moe of niet.

1. Kate Winslet (42)

"Ik verwijder altijd mijn make-up, hoe moe ik ook ben. Verder gebruik ik dagelijks een cleanser en ik was mijn gezicht met een zachte spons om het echt goed schoon te maken."

2. Susan Sarandon (71)

"Regime, zoals skincare-regime is zo’n woord dat ik me nooit echt eigen heb gemaakt. Maar ik gebruik wel vaak zonnebrandcrème, ik maak mijn gezicht goed schoon en ik gebruik hydraterende crèmes, hoe rijker, hoe beter."

3. Christy Turlington-Burns (49)

"Mijn beautyregime is vrij simpel, maar ik ben dan ook wel gezegend met goede genen en een goede huid.

Ik was en reinig mijn huid elke dag, daar let ik op. Door de New Yorkse kou in de winter, warmte in de zomer en dat ik veel in het vliegtuig zit, zorgt ervoor dat mijn huid aan de droge kant is. Daarom smeer ik veel met hydraterende crème. Zowel ’s ochtends al ’s avonds."

4. Chloë Sevigny (43)

“In Japan kreeg ik zo’n zilveren dermaroller, of 3D-roller voor mijn gezicht. Het ziet er nogal fallisch uit, maar ik rol ermee over mijn gezicht als ik in thuis ben, dat voelt gewoon goed.

Verder doe ik aan ‘dry brushing’ voordat ik onder de douche stap. Ik borstel mijn huid om ‘m wakker te maken en de bloedsomloop te stimuleren."

5. Sarah Jessica Parker (53)

"Ik ben niet echt iemand van vaste producten, maar ik gebruik nu al wel een tijdje dezelfde crème: La Roche-Posay’s Toleriane Fluid. Het is op waterbasis, dat vind ik prettig. En ik kan niet tegen geparfumeerde crèmes en dat zit hier ook niet in.

Verder gebruik ik veel lippenbalsem en draag ik altijd zonnebrandcrème.

Hydrateren en reinigen

Wat we hiervan kunnen leren? Hydrateren en reinigen, dat schijnt de grote overeenkomst te zijn in de beauty-regimes van deze beroemde vrouwen. En dat kunnen wij zelf natuurlijk ook. Goed voornemen: elke avond je make-up verwijderen en je gezicht goed schoonmaken.

Beeld: ANP en Getty. Bron: Vogue UK

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in