Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

4 fijne oogserums voor een frisse blik

Kleine krachtpatsers met direct resultaat.

oogserum

De tijden van dikke oogcrèmes lijken definitief voorbij. Steeds meer beautymerken komen op de markt met serums voor rondom je ogen. En dat smeert en hydrateert wel zo lekker.

Dit zijn vier van onze favorieten van het moment.

Dermalogica biolumin-c eye serum (79,00 euro voor 15 ml)

Dermalogica

Vermindert niet alleen kraaienpootjes en rimpeltjes, maar maakt je huid ook helderder. Je oogt wakkerder en de oppeppende geur maakt je ochtendritueel wel zo vrolijk.

BL+ The Serum (160 euro voor 15 ml)

BL+

Het prijskaartje is even slikken maar dit is echt de Rolls-Royce onder de oogserums, uit The Blue Lagoon in IJsland. Met het rolletje rol je zwellingen makkelijk weg en het werkt echt, terwijl het je lijntjes ook nog fijner maakt.

L’Oréal Paris Revitalift Filler Oogserum (35,99 euro voor 20 ml)

L'Oréal

Een heel andere prijsklasse, maar ook dit serum wordt door allerlei beautykenners aangeraden en is een probeertip. Belooft je er vijf jaar jonger uit te laten zien in twee weken. Zover durven wij niet te gaan, maar we zien wel direct een frissere blik, en dat voor een zacht prijsje.

Charlotte Tilbury Innovation Cryo-Recovery Eye Serum (59 euro voor 15 ml)

Charlotte Tilbury

Een energieboost voor je ogen met cafeïne en een verkoelende applicator. Lift en verstevigt voor een jeugdige look, gaat donkere kringen tegen en vecht tegen rimpels. Eigenlijk is alles van Miss Tilbury goed, dit is geen uitzondering.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Charlotte Tilbury