Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 verrukkelijke troepvrije producten voor de winterhuid

Winterweer doet niets voor je huid, maar daar is best iets aan te doen met deze bijzondere en effectieve troepvrije producten.

winterhuid

Winterweer doet niets voor je huid, maar daar is best iets aan te doen met deze bijzondere troepvrije producten.

Duik in hydratatie

Alpha-H

De nieuwe Alpha-H High Tide Water Cream is een dorstlesser voor de (extreem) droge, vochtarme huid. Deze gewichtloze moisturiser op waterbasis dompelt de huidcellen onder in vocht en vult het vochtgehalte van de huid tot het maximum aan. Terwijl de meeste moisturisers onmiddellijke hydratatie bieden, zorgt de nieuwste innovatie van Alpha-H, het unieke hydratatiecomplex, niet alleen voor onmiddellijke hydratatie, maar blijft hij werken aan het opbouwen van vochtreserves gedurende maximaal 5 dagen.

Lief voor je handen

Loveli

De nieuwe Loveli Hand soap (€ 8,- 200 ml)  is gemaakt van wasstoffen van suiker en kokos en heeft de onwijs lekkere geur sinaasappel, citroen en een vleugje vanille. Zacht voor je huid en het werkt ook nog :-). Niet door alle bacteriën te doden en zo je huid te verstoren, maar door de bacteriën van je huid los te weken, waardoor je ze zó afwast met water. En het mooie is: de pH-waarde van deze hand soap is precies goed om de balans van je huid in ere te houden.

Bescherm je huidbarrière

Skin for Skin

De Protect Your Barrier! Face Repair Cream is een heilzame crème die speciaal is samengesteld om de (zeer) droge, beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen en te transformeren. Deze ultieme barrière crème van Skin For Skin zit boordevol ingrediënten, waaronder lipiden, ceramiden en collageen, om een hoog vetgehalte in de droge huid te bereiken voor bescherming en herstel van de huidbarrière. Met 63% lipidengehalte versterkt Protect Your Barrier het vochtvasthoudend vermogen van de huid en zorgt voor langdurige hydratatie. Ook zeer geschikt voor acne of eczeem huid.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Getty Images