Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 producten uit Kate Moss' beautylijn die je echt wilt hebben

Het is allemaal heel erg wellness meets lekker zweverig. Het kon haast niet uitblijven in een wereld vól bekende koppen die hun eigen beautyproducten lanceren: Kate Moss heeft haar eigen lijn. Cosmoss, heet het. En Kate herself noemt het 'een lijn waarin wellness en hedonisme elkaar treffen'. Haa...

3 producten uit Kate Moss' beautylijn die je echt wilt hebben

Het is allemaal heel erg wellness meets lekker zweverig.

Het kon haast niet uitblijven in een wereld vól bekende koppen die hun eigen beautyproducten lanceren: Kate Moss heeft haar eigen lijn. Cosmoss, heet het. En Kate herself noemt het 'een lijn waarin wellness en hedonisme elkaar treffen'.

Haar beruchte hedonisme zien we er niet heel erg in terug, maar wel wil ze van de dagelijkse beautyroutine echt een momentje van jezelf maken. Een ritueel. En eerlijk is eerlijk: wij krijgen helemaal zin om onszelf op te sluiten in een moody badkamer met deze drie producten uit haar nieuwe shop.

1 – Sacred Mist (een kussenspray slash parfum)

Bommetjevol essentiële oliën zoals oranjebloesem, bergamot en cedar die én wonderen moet doen voor je stemming overdag (wanneer je 'm als parfum draagt) én je helpt kalmeren voor de nacht (op je kussen). 

2 – Golden Nectar CBD & Pro-Collagen Oil

Van gezichtsolie krijgen we nooit genoeg, en deze is gemaakt van cannabidiol (van cannabis dus) en zit vol antioxidanten. En tja, een glow à la Kate Moss, is goed genoeg voor ons allemaal, toch?

3 –  Dusk en Dawn Tea

Voor 24 euro voor 20 theezakjes verreweg Kate's goedkoopste product om te proberen, maar wel een hele leuke. Ze heeft er een voor je ochtendritueel en eentje voor in de avond.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in