Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

10 jaar jonger door je rouge anders aan te brengen!

Make-up artist Megan Miloshis deelt gouden blush hack. Vrijwel iedereen heeft op dezelfde manier geleerd om rouge aan te brengen: een beetje glimlach en dan met de kwast of stick over de appeltjes van je wangen strijken en vervagen. Dat is leuk en aardig als je nog een jonkie bent, maar boven de ...

10 jaar jonger door je rouge anders aan te brengen!

Make-up artist Megan Miloshis deelt gouden blush hack.

Vrijwel iedereen heeft op dezelfde manier geleerd om rouge aan te brengen: een beetje glimlach en dan met de kwast of stick over de appeltjes van je wangen strijken en vervagen.

Dat is leuk en aardig als je nog een jonkie bent, maar boven de veertig laat deze techniek je – shock en horror – ouder lijken. "Het ziet er prima uit als je lacht," zegt make-up artist Megan Miloshis. "Maar zodra je je gezicht ontspant, zakt ook die concentratie aan blush waardoor het lijkt of je wangen hangen."

@adorebeautyCan you see the difference?! #beauty #beautyhack #blush #tutorials #makeuphacks #mua #fyp #pop #fy ♬ original sound - The Favourites.

Megans hack: "Hou je gezicht uitdrukkingsloos en trek een denkbeeldige lijn van je pupil naar beneden tot op je wang en breng de rouge vanaf dat punt naar buiten aan, in de richting van je slaap." In dit filmpje zie je het verschil: links de liftende techniek, recht de rouge die eigenlijk te laag zit.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in