Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zorgt deze tandenbleekset voor wittere tanden?

Zorgt deze tandenbleekset voor wittere tanden?

Er is eindelijk een veilige tandenbleekset voor je thuis.

Iedereen krijgt ermee te maken, levenservaring is ook aan je tanden af te lezen. Ze verkleuren een beetje en er kunnen vlekjes ontstaan, geen combinatie waarmee je jezelf neerzet als iemand met een stralende lach.

Wie droomt van een wit gebit weet: (thuis) tanden bleken is niet gemakkelijk. De oplossing is een tandenbleekset voor thuis, maar werkt dat nu echt, tanden bleken met SmileWhite?

Peroxide wil je écht niet

Iedereen die wel eens in de weer is geweest met een whitening tandpasta weet dat dat weinig tot geen effect heeft. Tanden bleken bij de tandarts is soms effectiever, maar is ook duur en tijdens die behandelingen wordt meestal peroxide gebruikt. 

Peroxide is een heel agressieve behandeling, dat wil je niet voor je gebit

Dat is niet zonder risico: tandglazuur en zenuwen kunnen beschadigen, je kunt er gevoelige tanden aan overhouden en het is zo'n agressieve behandeling dat je 'm eigenlijk maar een tot twee keer in de tien jaar zou mogen ondergaan.

SmileWhite voor witte tanden 

Bij veel thuisbleeksets wordt ook gebruik gemaakt van peroxide, met dezelfde problemen als gevolg. Gelukkig is er een veilig alternatief om wittere tanden te krijgen op een manier die je gebit gezond houdt. De SmileWhite tandenbleekset heeft geen peroxide en de methode om je tanden te bleken is nog 100 procent natuurlijk ook. 

De SmileWhite voor thuis tanden bleken maakt gebruik van een gelformule met als werkzaam bestanddeel PAP. Dat is vergelijkbaar met peroxide, maar minder schadelijk, veiliger en betrouwbaarder.

Dat blijkt uit onderzoek dat is gepubliceerd door toonaangevend onderzoeksinstituut Elsevier. Je tanden bleken met de SmileWhite tandenbleekset is bewezen effectief én veiliger dan bleken met peroxide.

THUIS TANDEN BLEKEN

De peroxidevrije gel van SmileWhite beschadigt je tanden niet, maar verwijdert alleen de vlekken aan het oppervlak van je tanden tijdens het bleken. Het glazuur wordt niet aangetast, in tegenstelling tot producten met peroxide.

In het filmpje van SmileWhite zie je hoe het werkt. Met het bijgeleverde kleurenstaaltje kun je het voor en na resultaat goed bijhouden. Je tanden kunnen met de methode tot wel 8 tinten witter worden. Fijn idee is verder dat de set nooit op dieren is getest en volledig vegan-proof is, en dat het dus heel eenvoudig is om thuis zelf je tanden te bleken

HIEROM KIES JE VOOR SMILEWHITE

  • Met de set kun je jezelf makkelijk behandelen.
  • Het is een veilige manier van je tanden witter maken. 
  • Het oplichten duurt slechts 10 minuten per keer, je kunt het gewoon combineren met je haar stylen of doen als je voor Netflix hangt.
  • Je behaalt het beste resultaat als je de behandeling zes dagen achter elkaar herhaalt.
  • Om het maandelijks bij te houden, zijn er handige refill-gels verkrijgbaar.

SmileWhite zegt: "De verzending is gratis, er zijn inmiddels al honderden positieve klantenreviews en we hanteren een niet goed-geld-terug-garantie. Zo zeker zijn wij van onze zaak!"

Wil je het ook eens proberen, dan is de set verkrijgbaar op SmileWhite. Binnen zes dagen zo'n opfrissertje? Dan lach je de zomer toch net iets vrolijker toe!