Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomerfestival: Wonderfeel

Zomerfestival Het lijkt de laatste jaren vooral te gaan om eten en drinken, maar op de Zomerfestivals zijn ook nog heel wat theatrale pareltjes te ontdekken zoals op Wonderfeel. Wonderfeel Wonderfeel is een driedaags buitenfestival met klassieke muziek midden in de natuur. 250 musici - 100 concer...

Zomerfestival: Wonderfeel

Zomerfestival

Zomerfestival

Het lijkt de laatste jaren vooral te gaan om eten en drinken, maar op de Zomerfestivals zijn ook nog heel wat theatrale pareltjes te ontdekken zoals op Wonderfeel.

Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival met klassieke muziek midden in de natuur. 250 musici - 100 concerten plus muziekdocs - lezingen - kinderactiviteiten - rollende keukens. Van Mozart tot Steve Reich, maar ook pop, jazz en wereldmuziek, heeft het piepjonge festival Wonderfeel op het programma staan.

Wanneer: Op landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland (nabij Hilversum) kunt u op 22, 23 en 24 juli genieten van mooie concerten en voorstellingen op zes verschillende podia midden in het groen.

Over Wonderfeel

Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen de zes overdekte Wonderfeelpodia een miniwandeling van elkaar verspreid. Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Steve Reich, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Je luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras naar musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten. Er is pizza en bier, er zijn oesters en champagne. Films, verhalen en knutselen voor kinderen. Wonderfeel werkt nauw samen met Natuurmonumenten. Van elk verkocht ticket gaat € 2,50 naar Natuurmonumenten als bijdrage aan het herstel van de buitenplaatsen waar het festivalterrein onderdeel van uitmaakt.

www.wonderfeel.nl