Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomeractie: 5x Nouveau voor slechts €20

Dat is bijna 50% korting!

Nouveau

Je zou het nu nog even niet zeggen, maar aanstaande donderdag is het officieel zomer! Staat het komende seizoen voor jou vooral in het teken van ontspanning, dan hebben we een leuke actie voor je. Je scoort deze zomer extra veel Nouveau-leesvoer met dikke korting!

Zomers leesvoer

De afgelopen weken was het weer nog erg grijs en moesten we dealen met fikse regenbuien, maar de voorspelling voor de komende dagen ziet er al veel beter uit. Het perfecte moment dus om plannen te maken voor deze zomer. Misschien boek je wel een verre reis, maar je kan natuurlijk ook heerlijk een staycation houden in eigen land. En of je nu met een cocktail aan het zwembad ligt of met een watertje op je balkon, fijn leesvoer is altijd welkom. Daarom trakteren we je bij Nouveau op een superaanbieding!

Fikse korting

We hebben lang gewacht op de zomer, en nu die er eindelijk bijna is, willen we 'm goed inluiden. We hebben daarom een zomeractie voor je waarbij je 5 x Nouveau ontvangt voor slechts €20. Een snelle rekensom leert ons dat je zo van bijna 50% korting profiteert!

Gebruik maken van deze zomerdeal? Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden als abonnee.

Nouveau

In Nouveau lees je alles op het gebied van mode, beauty, lifestyle en personality. Regelmatig duiken we in de wereld van de royals én gaan we het gesprek aan met allerhande BN'ers. Zo voelden we in de nieuwste editie niemand minder dan advocate Natacha Harlequin aan de tand over haar werk, en deelde visagist Leco van Zadelhoff zijn allerbeste beautytips. Eerder verschenen ook powervrouwen als Renée Soutendijk, Froukje de Both en Monique van de Ven op de cover.

Kortom: reden genoeg om jezelf blij te maken met een abonnement op Nouveau. Deze zomerkorting wil je niet missen!