Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo moeder, zo dochter: Cindy Crawford en dochter lijken sprekend op elkaar!

De 51-jarige Cindy Crawford ziet er nog steeds prachtig uit. Haar geheim: ze heeft nooit gerookt, drinkt liters water, houdt van sporten én krijgt tips van haar dochter die overduidelijk haar genen heeft geërfd. Het voormalig topmodel toverde een foto uit de oude (school)doos en deelde deze via I...

Zo moeder, zo dochter: Cindy Crawford en dochter lijken sprekend op elkaar!

De 51-jarige Cindy Crawford ziet er nog steeds prachtig uit. Haar geheim: ze heeft nooit gerookt, drinkt liters water, houdt van sporten én krijgt tips van haar dochter die overduidelijk haar genen heeft geërfd.

Het voormalig topmodel toverde een foto uit de oude (school)doos en deelde deze via Instagram samen met de recente schoolfoto van haar dochter Kaia Gerber (16).

Als twee druppels water

Het is ongelooflijk, maar Kaia is gewoon een look-a-like van haar moeder: dezelfde bos donkere haren, die mooie lach, volle wenkbrauwen en exact dezelfde oogopslag. Cindy heeft duidelijk haar modellengenen doorgegeven. Dat ze in de voetsporen van haar moeder treedt is daarom ook niet zo gek. Zo liep Kaia al shows voor Chanel, Valentino en Saint Laurent. En dat zal ze nog lang blijven doen met die goede genen. Want ook moeder Cindy doet nu nog weleens een shoot.

 

School pics, now and then.

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

Bron: Instagram

Beeld: Hollandse Hoogte