Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien! Monique Klemann maakt come-back met prachtvideo

De zusjes Klemann van Loïs Lane bestormden de hitlijsten in de jaren ’80 en ’90. De jaren daarna waren ze nog steeds graag geziene gasten op de bühne, maar de laatste jaren was het wat stiller. Tot nu dus. Want Monique Klemann maakt een come-back. En dat doet ze in een bijzonder stijlvol ontwerp ...

Zien! Monique Klemann maakt come-back met prachtvideo

De zusjes Klemann van Loïs Lane bestormden de hitlijsten in de jaren ’80 en ’90. De jaren daarna waren ze nog steeds graag geziene gasten op de bühne, maar de laatste jaren was het wat stiller. Tot nu dus. Want Monique Klemann maakt een come-back. En dat doet ze in een bijzonder stijlvol ontwerp van Ronald van der Kemp.

In de video van haar nieuwe single “ SLEEPING PILL” zien we Monique in een stijlvolle creatie van de Nederlandse designer Ronald van der Kemp die met zijn unieke duurzame ontwerpen de modewereld internationaal verovert.

Duurzaamheid kenmerkt ook de carrière van Monique die al vele grillen, trend en hypes heeft overleefd en nu terug is met een verrassend nieuw album dat begin 2019 zal verschijnen. Haar soft en soulvolle stem klinkt zwoeler dan ooit.

Bekijk hier de prachtige videoclip:

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in