Zien: Angelina Jolie samen met Michelle Pfeiffer in nieuwe Maleficent-film

Zien: Angelina Jolie samen met Michelle Pfeiffer in nieuwe Maleficent-film

De eerste film over de slechte fee Maleficent uit 2014, een sequel op Doornroosje, werd een groot succes. Er is nu een vervolg: Maleficent: Mistress of Evil. In de trailer zien we naast het vertrouwde gezicht van Maleficent-vertolker Angelina Jolie (44) een nieuwkomer: Michelle Pfeiffer.  

De trailer van de nieuwe Disney-film is begin deze week uitgekomen en belooft veel goeds.

Huwelijksaanzoek

De trailer opent met een huwelijksaanzoek van prins Phillip aan prinses Aurora (wederom gespeeld door Elle Fanning), het stiefkind van Maleficent. Wanneer de prinses naar haar stiefmoeder gaat om het goede nieuws te vertellen, maakt deze duidelijk niet achter de beslissing te staan. "Liefde eindigt niet altijd goed, beastie," zo zegt Maleficent tegen Aurora.

Michelle Pfeiffer

De moeder van de prins, koningin Ingrid gespeeld door de 61-jarige Michelle Pfeiffer, probeert Aurora en Maleficent tegen elkaar op te zetten. En dat zorgt voor nieuwe spanningen.

Voor in de agenda

Maleficent: Mistress of Evil is vanaf 18 oktober te zien. Wie weet leuk om met je kinderen of kleinkinderen naartoe te gaan? Deze film met powervrouwen Angelina en Michelle die duivels goed spelen wil je niet missen. 

Setselfie 

Bekijk ook deze leuke selfie die Elle Fanning maakte met Angelina op de set van de film.

Beeld: Disney

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in