Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

"Zie ik jou bij de Nouveau Matinee 14 juni?"

Wanneer zie ik jou, leuke lezeres, nou eens? Het lijkt me fijn, nuttig en sympathiek om met je van gedachten te wisselen. Om te horen of je mijn sportvasten-blog nou stom of juist heel leerzaam vond? Misschien heb je wel goede nieuwe wandelroutes voor me, of wil je jouw favoriete Riesling eens on...

"Zie ik jou bij de Nouveau Matinee 14 juni?"

Wanneer zie ik jou, leuke lezeres, nou eens? Het lijkt me fijn, nuttig en sympathiek om met je van gedachten te wisselen. Om te horen of je mijn sportvasten-blog nou stom of juist heel leerzaam vond? Misschien heb je wel goede nieuwe wandelroutes voor me, of wil je jouw favoriete Riesling eens onder míjn neus schuiven (in plaats van dat ik mijn drank-mening maar op dring). Of wellicht zeg je: “Straatmans houd op met ál die blabla.”

Dat kan. Allemaal. Op donderdagmiddag 14 juni in het Amsterdamse Concertgebouw op het Nouveau Matinee. Thema: De kunst van het genieten.

Hoe we op het idee hiervoor kwamen?

MÁXIMA

Toen we oog in oog stonden met Máxima.

Magisch. Dat was namelijk het moment dat collega Margreet en ik samen met hare koninklijke hoogheid in een ruimte waren. In een imponerend Instituut voor de Tropen, bomvol driehonderd aandachtig luisterende vrouwen (en een verdwaalde man).

Onze koningin hield een vlammende speech over de noodzaak van Finance voor Female entrepeneurs. Ze zag er weer uit om door een ringetje te halen: ravissant gekleed in ’n lichtroze Valentino, elegant staand op hoge hakken.Zelf had ik die ochtend nog koortsachtig aan mijn uiterlijk gewerkt. Kwam namelijk net terug van een wandelweekend Zweden, en moest even flink door de wasstraat voordat ik H.K.H. onder ogen kon komen.

MAGISCH

Maar dat terzijde, want ik wil vooral even terug naar dat magische. Ja, mimeden Margreet en ik naar elkaar: het Nouveau Matinee moet er komen. Dat samenspel van honderden vrouwen, inspirerende ideeën, verrijkte kennis, ‘verlicht’ naar buiten komen.

NOUVEAU MATINEE DUS

En jullie komen toch ook? 14 juni, het Concertgebouw, Amsterdam. Goede sprekers als Sacha de Boer, Tommy Wieringa, Barbara van Beukering hebben al bevestigd. Meer namen volgen. En verder beloof ik: bijzondere ontmoetingen, motiverende masterclasses én goed haar.

GRAAG TOT ZIENS!

Tot 14 juni!

Claudia Straatmans, Hoofdredacteur Nouveau.

BESTEL HIER JE TICKETS