Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zanger Riem de Wolff van The Blue Diamonds overleden

Blue Diamonds-zanger Riem de Wolff is vannacht overleden. Hij overleed "rustig en in het bijzijn van zijn naaste familie", zo werd bekendgemaakt op de website van het duo. Riem de Wolff is 74 jaar geworden. Zijn oudere broer Ruud, met wie hij het legendarische duo vormde, overleed in 2000 op 59-j...

Zanger Riem de Wolff van The Blue Diamonds overleden

Blue Diamonds-zanger Riem de Wolff is vannacht overleden. Hij overleed "rustig en in het bijzijn van zijn naaste familie", zo werd bekendgemaakt op de website van het duo.

Riem de Wolff is 74 jaar geworden. Zijn oudere broer Ruud, met wie hij het legendarische duo vormde, overleed in 2000 op 59-jarige leeftijd. 

Ramona

The Blue Diamonds kregen in 1960 internationale bekendheid met hun cover van het nummer Ramona. Ze ontvingen een Edison uit handen van Wim Sonneveld, nadat er zeven miljoen exemplaren van Ramona - een wereldhit - waren verkocht. 

Riem de Wolff, hier samen met actrice Wieteke van Dort, in juni van dit jaar.

The New Diamonds

De broers komen oorspronkelijk uit Indonesië. In hun jeugd verhuisden ze naar Driebergen-Rijsenburg. Riem was nog lang actief als zanger. In verschillende formaties speelde hij 'gouwe ouwe hits', waaronder veel covers van de Everly Brothers. Samen met zijn zoon Steffen heeft hij onder de naam The New Diamonds in 2001 nog een album uitgebracht: Out of the Blue.

Bron: NOS

Bron beeld: Hollandse Hoogte