Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Sony Soundbar

De nieuwe Soundbar van Sony heeft een uniek geluidsweergave en een groot surroundsoundveld en is geschikt voor ieder type woonkamer. De soundbar maakt van iedere woonkamer een thuisbioscoop. Een zeer praktisch, compact design dat volledig opgaat in de leefomgeving. Door de ingebouwde subwoofer ne...

Winactie: Sony Soundbar

De nieuwe Soundbar van Sony heeft een uniek geluidsweergave en een groot surroundsoundveld en is geschikt voor ieder type woonkamer.

De soundbar maakt van iedere woonkamer een thuisbioscoop. Een zeer praktisch, compact design dat volledig opgaat in de leefomgeving. Door de ingebouwde subwoofer neemt de soundbar weinig plaats in. 

Zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify (via Bluetooth) worden hoogwaardig weergegeven via de ingebouwde Dolby Digital audioprocessor. De processor zorgt ervoor dat laagfrequente geluiden en stemmen altijd helder klinken zonder gebruik te maken van een aparte subwoofer. Alles zonder extra kabels of andere randapparatuur.

De Sony Soundbar:

  • Deze alles-in-één-oplossing past bij ieder interieur en garandeert altijd een optimaal geluid
  • Inzetbaar als speaker dankzij Bluetooth en NFC
  • De slanke vormgeving is speciaal ontworpen voor stijlvolle audioliefhebbers

Prijs: € 250

Winactie

Nouveau mag een Sony soundbar weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet geniet jij straks van deze soundbar in je eigen woonkamer. Deze actie is gesloten!