Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 5 x 2 toegangskaarten tentoonstelling Vincent van Gogh

De op Japan geïnspireerde werken zijn de vrolijkste uit het oeuvre van Vincent van Gogh. In het Amsterdams Van Gogh Museum is een bijzondere selectie te zien van deze kleurrijke doeken. VAN GOGH & JAPAN IN AMSTERDAM Het Van Gogh Museum in Amsterdam presenteert tot en met 24 juni 2018 de tentoonst...

Winactie: 5 x 2 toegangskaarten tentoonstelling Vincent van Gogh

De op Japan geïnspireerde werken zijn de vrolijkste uit het oeuvre van Vincent van Gogh. In het Amsterdams Van Gogh Museum is een bijzondere selectie te zien van deze kleurrijke doeken.

VAN GOGH & JAPAN IN AMSTERDAM

Het Van Gogh Museum in Amsterdam presenteert tot en met 24 juni 2018 de tentoonstelling Van Gogh & Japan.

Naast een grote selectie kleurrijke Japanse prenten die de schilder inspireerden, zijn er tekeningen van Van Gogh zelf te zien en natuurlijk een selectie van zijn bijzondere schilderijen.

Onder andere Zelfportret met verbonden oor, La Crau met perzikbomen in bloei en Zelfportret uit 1888, waarop Van Gogh zichzelf afbeeldt als een boeddhistische monnik.Meer informatie: Van Gogh Museum

WINACTIE:

Nouveau mag 5 x 2 vrijkaartjes weggeven voor deze tentoonstelling en op twee prachtige catalogi ervan. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Deze winactie is gesloten!