Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 2 x meergangendiner voor 2 personen bij Restaurant Oonivoo

Een langgekoesterde droom van Marco van Bergen is uitgekomen. Restaurant Oonivoo voor lunch, bites, borrel én diner. Restaurant Oonivoo is gevestigd in een historisch pand in Uden. Na een rigoureuze verbouwing is de charme van het pand behouden, maar de binnenkant is onherkenbaar veranderd. Eigen...

Winactie: 2 x meergangendiner voor 2 personen bij Restaurant Oonivoo

Een langgekoesterde droom van Marco van Bergen is uitgekomen. Restaurant Oonivoo voor lunch, bites, borrel én diner.

Restaurant Oonivoo is gevestigd in een historisch pand in Uden. Na een rigoureuze verbouwing is de charme van het pand behouden, maar de binnenkant is onherkenbaar veranderd. Eigenaar Marco van Bergens grote passie voor wijn is overduidelijk de drijvende motor achter Oonivoo. “De passie voor wijn heeft me nooit meer losgelaten. In 2010 heb ik mijn kennis en fascinatie samengesmolten tot OONIVOO Wines & More, een merk dat staat voor een nimmer eindigende ontdekkingsreis naar de allermooiste wijnen.”

De liefde voor de wijn komt tot uiting in het assortiment van ca. duizend wijnen, die voor de gasten uitgestald liggen in een speciaal voor Oonivoo ontworpen, meterslange klimaatkast. Maar ook het vijfgangenmenu Dionysos, het paradepaardje van chefkok Thijs Berkers, is helemaal geïnspireerd door diverse bijzondere wijnen. Berkers wordt bijgestaan door een fantastisch team met o.a. sommelier Sven Heijkoop, patissier Anneke Verhagen en de beste gastheer van Uden: Bertie de Vree.

De keuken van Oonivoo is zeven dagen per week doorlopend geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Informatie

Restaurant Oonivoo

Markt 1-a

5401 GN  Uden

www.oonivoo.nl

Winactie

Nouveau mag 2 x 2 complete diners t.w.v. € 200/persoon weggeven. Wil je kans maken, vul dan onderstaand formulier in en wie weet ga jij met je partner naar Uden. 

Deze winactie is gesloten!