Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Vrijkaarten Film Woody Allen: To Rome with Love

In de nieuwe film van Woody Allen To Rome with love wisselen romantische ontmoetingen en absurde toevalligheden elkaar in rap tempo af. Soms een beetje over de top maar het acteerwerk van onder meer de maestro zelf en Penelope Cruz, Roberto Benigni en Alec Baldwin - maakt veek goed. De beelden zi...

Win Vrijkaarten Film Woody Allen: To Rome with Love

In de nieuwe film van Woody Allen To Rome with love wisselen romantische ontmoetingen en absurde toevalligheden elkaar in rap tempo af. Soms een beetje over de top maar het acteerwerk van onder meer de maestro zelf en Penelope Cruz, Roberto Benigni en Alec Baldwin - maakt veek goed. De beelden zijn kostelijk en de vondsten verrukkelijk, evenals de soundtrack. Een must voor de echte fan. Vanaf 3 september in de bioscoop.

Nouveau lezers maken kans op een To Rome with Love-pakket bestaande uit twee vrijkaarten voor de film en de cd met de soundtrack. 

Nouveau mag 3 x een pakket weggeven (2 vrijkaarten plus de cd met soundtrack van de film). Om kans te maken kunt u een mailtje sturen naar: redactie@nouveau.nl met vermelding van uw naam, adres en woonplaats.

Deze actie is gesloten.