Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win onweerstaanbare glow met de Luna Play Plus2!

Dieptereiniging, massage – je huid weet niet wat haar overkomt. Het Zweedse skintech merk FOREO is revolutionaire op het gebied van huidverzorging. De actieve beauty tools zorgen voor ongeëvenaarde resultaten. De naam FOREO staat voor ‘FOR EveryOne’, hun doel is dat iedereen de kans krijgt om een...

Win onweerstaanbare glow met de Luna Play Plus2!

Dieptereiniging, massage – je huid weet niet wat haar overkomt.

Het Zweedse skintech merk FOREO is revolutionaire op het gebied van huidverzorging. De actieve beauty tools zorgen voor ongeëvenaarde resultaten.

De naam FOREO staat voor ‘FOR EveryOne’, hun doel is dat iedereen de kans krijgt om een onweerstaanbare glow te krijgen, ongeacht het budget. De klassieke Luna reinigingsborstel is daarom in veel verschillende varianten verkrijgbaar.

Pulserende power

Zoals de Luna 3 (€ 199) met een reiniging- en massagemodus. Door de lengte van de siliconenhaartjes in combinatie met de tot wel 8.000 pulserende bewegingen per wordt de huid grondiger gereinigd dan ooit tevoren.

Diepe reiniging én anti-age massage

De Luna 3 Plus (€ 299) is een alleskunner: de enige beauty-tech tool ter wereld die zowel thermo-reiniging als gerichte microstroom in één smart device biedt. Het resultaat is diepe reiniging én anti-age massage ineen.

Handig voor na het sporten

Ook de Luna Mini 3 (€ 159) geeft je huid een grondige reiniging. Deze is klein van formaat en daarom makkelijk om mee te nemen om bijvoorbeeld na een work-out te gebruiken als je poriën openstaan. Door gebruik te maken van de speciaal voor de Luna mini 3 ontworpen Glow Boost modus, reinig je in 30 seconden de huid met FOREO’s T-sonic™ pulsaties en creëer je een stralende glow.

Skincare op maat per app

De Luna Play Smart 2 (€ 89) is een apparaat die de huidconditie in real time kan meten en een individuele en gepersonaliseerde reinigingsroutine creëert. Op basis van de resultaten creëert de FOREO For You app automatisch een persoonlijke reinigingsroutine die de pulsatie-intensiteit en reinigingsduur individueel aanpast aan de betreffende gezichtszone, afhankelijk van de huidconditie.

Perfect voor op vakantie!

De Luna Play Plus 2 (€ 59) is een klein, maar krachtig beautyhulpje dat de huid in slechts 1 minuut verzorgt door gebruik te maken van T- Sonic™ pulsaties voor een intense doch snelle gezichtsbehandeling gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage. 

Gemakkelijk om mee te nemen en daardoor perfect voor vakanties

Luna Play Plus 2™ kan maar liefst 600 keer worden gebruikt zonder op te laden met het gebruik van batterijen, en is niet USB oplaadbaar. De reinigingsborstel is net als alle andere Luna producten waterbestendig. Dankzij het kleine formaat is deze nieuwste reinigingstool gemakkelijk om mee te nemen en daardoor perfect voor vakanties.

Doe mee & win!