Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een panterpakket van Patty Brard!

Geschikt voor zowel Cadzand als een Costa 🐆 😎🌞 Wie Patty Brard zegt, ziet meteen haar vertrouwde panterprintje voor zich. Voor haar nieuwe ‘From PB With Love’ zomercollectie ontwierp ze een paar fijne sneakers... ... hippe Ibiza-jurkjes in zwart en wit én een stel zomeraccessoires (van strandtas ...

Win een panterpakket van Patty Brard!

Geschikt voor zowel Cadzand als een Costa ? ??

Wie Patty Brard zegt, ziet meteen haar vertrouwde panterprintje voor zich. Voor haar nieuwe ‘From PB With Love’ zomercollectie ontwierp ze een paar fijne sneakers...

... hippe Ibiza-jurkjes in zwart en wit én een stel zomeraccessoires (van strandtas tot zonnebril, van koeltas tot waterfles!) om in stijl mee op het strand of in het park te liggen.

Pasteltintjes en panterprintjes

Alle producten in de collectie zijn uitgevoerd in de vrolijke pastelkleuren van nu en natuurlijk in Patty’s panterprint en soms in een gewaagde combinatie van de twee. De items zijn vanaf zondag 30 mei 2021 verkrijgbaar op Kruidvat en liggen vanaf dinsdag 1 juni in de winkels van Kruidvat.

"Ik had nooit gedacht ooit nog een eigen sneaker te mogen ontwerpen," zegt Patty. "In mijn beleving doen alleen grote sterren in Amerika dat. Ik vind ze echt supercool geworden en ze zitten ook nog eens heerlijk! Ze zijn helemaal Patty en ook nog eens betaalbaar, zo kan iedereen er fashionable uit zien deze zomer – daar hou ik van."

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag drie ‘From PB With Love’ pakketten weggeven met daarin een picknickkleed dat je als tas kunt opvouwen, een toilettas én handige anti-wegwaai-knijpers voor als er een briesje staat. Vul het formulier in, wie weet picknick jij dan straks wel als een echt Wild Thing! Deze actie is gesloten!