Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: DVD van het laatste seizoen Penoza

Nog eenmaal genieten van 'Penoza' met Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Gijs Naber, Raymond Thiry, Loek Peters en Axel Daeseleire. De laatste serie is nu te koop op DVD en jij maakt deze week kans om een van de vijf DVD's te winnen. Alles gaat goed, maar dan...Anderhalf jaar na de gebeurtenissen...

Win: DVD van het laatste seizoen Penoza

Nog eenmaal genieten van 'Penoza' met Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Gijs Naber, Raymond Thiry, Loek Peters en Axel Daeseleire.

De laatste serie is nu te koop op DVD en jij maakt deze week kans om een van de vijf DVD's te winnen.

Alles gaat goed, maar dan...

Anderhalf jaar na de gebeurtenissen van seizoen IV gaat het Carmen voor de wind: de Winkel loopt zonder problemen, Carmen staat aan de top van de drugshandel en haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt aan stoppen en heeft nog een paar drugsladingen nodig om haar pensioen en dat van de kinderen veilig te stellen.

Maar dan ontstaan er toch weer problemen: een nieuwe garde dient zich aan, harder en onvoorspelbaarder dan ooit. Ze hebben het voorzien op Carmens transporten en brengen haar relatie met de Mexicanen in gevaar.

Wat moet ze doen om hen te redden?

Carmen slaat hard terug, maar haar tegenstander blijkt er een van formaat. Intussen worstelt Natalie met het moederschap en haar relatie met Storm, is Boris nog steeds niet de oude na zijn tijd bij de Coach en probeert Lucien een eigen bestaan op te bouwen.

Terwijl Carmen zich steeds meer dreigt te verliezen in haar strijd met de nieuwe concurrent en tegelijkertijd een nieuwe liefde toelaat in haar leven, ziet ze dat het met haar kinderen langzaamaan verkeerd gaat. Wat moet ze doen om hen te kunnen redden?

KRO-NCRV zond afgelopen winter het laatste seizoen uit van Penoza. Mocht je deze gemist hebben of nog een keertje willen genieten, dan is dit je kans. Nouveau geeft 5 x de DVD weg. Deze actie is gesloten!