Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: designer smartphone van OnePlus

Een goed begin van de week, want je maakt kans op deze limited edition OnePlus smartphone. En het is nog een echte designer-telefoon ook. OnePlus werkte samen met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac (JCC) voor de limited edition productlijn 'Callection'. De Castelbajac is bekend van zijn...

Win: designer smartphone van OnePlus

Een goed begin van de week, want je maakt kans op deze limited edition OnePlus smartphone. En het is nog een echte designer-telefoon ook.

OnePlus werkte samen met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac (JCC) voor de limited edition productlijn 'Callection'. De Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyoncé en zelfs voor Paus Johannes Paulus II.

Pronkstuk

Vorige maand lanceerde OnePlus in samenwerking met de gerenommeerde Franse fashion designer de Callection. Hét pronkstuk is een limited edition van de meest recente smartphone met de naam OnePlus 5 JCC+.

Pionier

De Castelbajac is een pionier op het gebied van fashion en verlegt de grenzen in de kunst- en modewereld al sinds de jaren 80. “Ik kijk altijd graag vooruit,” zegt hij. “Om de wereld te veranderen, moet je altijd creatief zijn en met partijen samenwerken die hun tijd ver vooruit zijn, zoals OnePlus.” De exclusieve Callection bestaat uit kleurrijke items en een limited edition OnePlus 5 met een bijzonder design.

One to have!

Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dual camera. Het toestel is in Europa verkrijgbaar sinds 2 oktober op OnePlus.net voor € 559.

Met de 'Never Settle'-visie maakt mobiel technologiebedrijf OnePlus smartphones van premium kwaliteit en met ijzersterke hardware.

Geen hokje voor JCC

Jean-Charles de Castelbajac is een visionaire kunstenaar die al decennialang de muren tussen kunst en mode afbreekt. Zijn samenwerkingen met artiesten als Robert Mapplethorpe, Robert Malaval, Keith Haring, Ben en recent met het duo Lek & Sowat versterken zijn wens om verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Hij heeft veel uitlaatkleppen: kunst, tekenen, schilderen, optreden, scenografie en stoepkrijt-kunst. Je kunt de breedte van zijn creaties ontdekken op castelbajaccreative.com.

Win

Wil je ook kans maken op deze OnePlus designer-smartphone, die van alle gemakken is voorzien? Doe dan nu mee met onze winactie! Deze winactie is gesloten!