Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Canal Houses Hurricane van Rivièra Maison

Je huis klaar maken voor de herfst? Nouveau mag twee windlichten weggeven uit de nieuwste herfst collectie van Rivièra Maison. Ontdek wat er schuil gaat achter de façades van de Amsterdamse grachtenpanden met deze Canal House Hurrican. De karaktervolle en kenmerkende stijl met de grachten, brugge...

Win: Canal Houses Hurricane van Rivièra Maison

Je huis klaar maken voor de herfst? Nouveau mag twee windlichten weggeven uit de nieuwste herfst collectie van Rivièra Maison.

Ontdek wat er schuil gaat achter de façades van de Amsterdamse grachtenpanden met deze Canal House Hurrican. De karaktervolle en kenmerkende stijl met de grachten, bruggen en bomen als een stijlvol decor. Prachtige, unieke zestiende-eeuwse details als de trapgevels, hijsbalken en de hoge verdiepingen van de smalle, hoge huizen zijn typerend voor deze stijl. Oude industriële panden die dienst deden als onder andere pakhuis gedurende de gouden eeuw, waarbij handelsgoederen in veelvoud werden opgeslagen,  worden inmiddels geliefd als de meeste waanzinnige woonhuizen.

De Canal Houses Hurricane symboliseert de prachtige Amsterdamse grachtengordel, een uniek exemplaar waarmee Amsterdam in de picture wordt gezet.

Nouveau mag van deze unieke Canal Houses Hurricanes weggeven t.w.v. € 79,95. Vul onderstaand formulier in en wie weet  ben jij één van de winnaars. Deze winactie is gesloten!